Član
Salim se
Evo dosao je i taj dan,da i ja otvorim temu u garazi Radi se o BMW-u E30 ,316 1.8 66 kw ( 90 ks )karburator.1987.god.Znam ko je ranije vozio i kako je odrzavano i pazeno,limarija zdrava kao da je sad iz fabrike,sve radi,nista ne kucka.Jedino sto moram promijeniti su ulje i filteri,ostalo ili je sve novo tek stavljeno ili je u veoma dobrom stanju.Od ulaganja jos samo ima plastika na prednjoj karambolci i zadnja karambolka je malo u sredini udubljena,mislim da se moze lako iskuckati.Dobio sam jos i kenwood cd,momak kupio u americi,oznake KDC-MP228 i u autu imaju neki SONY zvucnici.Dok obavim ovo prvo najbitnije sto sam vec rekao planiram staviti neku finu dvocjevku ozada (zadnji lonac),uzeti naprijed bijele zmigavce,stopke transparentnim sprejem ofarbati u crveno i mislio sam niklovane lajsne u mat crnu te kupiti mu fine obrvice naprijed.Trenutno je na celicarama ali dobio sam i origigi BMW alu felge na ljetnim gumama.Ima i daljinsko zakljucavanje i alarm.Kvalitetne slike ce biti za koji dan digitalcem,evo za pocetak koja slikica sa moba da vidite o cemu se radi :
Nadam se da cu ga lijepo srediti,naravno uz vasu pomoc