Član
e ovako,u pitanju je golf 1 82 god,ofarbam prosle god ,zasticen maksimalno......ubacen je motor od dvojke 1.3 pun ajnspric,plinski uredjaj,sedista od trojke vr6(prednja i zadnja),instrument tabla od dvojke zajedno sa kutijom grejanja takodje od dvojke,zatim tu su kristalni farovi i stopke,napravljen angel eyes od led dioda(belih),naravno i prednji zmigavci,ali neam slike od njih zato stop sam ih skoro uzeo ,kupljeni u gang landu-in pro,prednji spojler od gti-a(jedva nadjen).....zatim sportski volan,xenoni 6000k,aluminijumske felne "14 sa gumama 185/50/r14....i stavljena folija na krovu mat crna,kao i na A i B stubovima,stavljena maska bez znaka,komplet tapaciri presvuceni u eko kozu (crnu).....u toku su radovi jednog brisaca.......i to bi bilo to za sada....a evo i slika kako to sve izgleda....
angel eyes(sam pravio) big_boss
xenoni
felne prefarbane u mat crno
folija na krovu(mat crna)
evo i par slicica....pozeraj biggrin
pa se kasnije radilo:
slika podizaca:
clap sljakaju ko besni.....imaju i 2 god garanciju,tako da ne brinem..... driving
desnu stranu nisam mogao da slikam,ako mi verujete jedva sam cekao da ih zavrsim.....ubio sam se.....ima posla ...nije tesko,al ima dosta da se radi.....
evo jos malo slicica,(auto je prljav ko da sam ga vozio na ralu) biggrin:
i malo poredjenje,inace skroz slucajno je ovako bilo parkirano....
bonk bonk bonk lollol lollol
evo malo slika enterijera.... doduse ne bas cistog ali evo....
ubacene plave diodice u prekidace i u ventilaciju (malo izmenjeni otvori za ventilaciju B) )
malo su slike mutne...slikano je mobilnim..... bonk
nocu je do jaja tapsac
promenjeno osvetljenje unutrasnjosti sve u crveno ....(komplet)....i volan prefarban u crnu mat...svaki komentar bih dobrodosao....hvala ...pozz
nastavak...skinuo sam one zute plastikice u stopovima......evo kako je islo....
evo oprani i bez plastikica..... B)
a evo kako to izgleda na autu..
kad sam ih vec skidao,oblozio sam ivice silikonom,da ne magle....pozzz mahac
zaboravio sam da kazem da su stavljene i hrom sijalice u migavac.....
evo jos neka slicica....
evo i slicki: bleh
prvo namestanje gepeka na dugme
navario sam sraf na onaj pipak za otvaranje na njega navukao sipkicu od motorceta,motorce fiksirao i masu uzeo iz gepeka,a struju sproveo od akum do tastera i od tastera do motorceta i to sljaka ko ludo... clap
zatim neonke
evo neka slika preko dana
a evo i kako se to vidi nocu
ja sam prezadovaljan.....
evo i tabla kako je ispala...
bas se uklopile boja neonki ,boja table,diodice u prekidacima sa bojom auta ...sve u tonu.... tapsac bleh
slikano je mobilnim tako da su slike malo mutnije i bez blica da bi se videle neonke bolje....pozzz mahac
kupljeni i satici.....koji se postavljaju na stubu A ,slike cim ih uslikam....naravno zajedno sa postoljem (za 3 satica) cool inace u pitanju su temperatura vode,pritisak ulja i voltaza...saticu su kao ogledalo dok su ugaseni(tamni),kad se upale,imaju taster i mogu svetleti u 7 boja..... i postolje karbon,ali to cu da prefarbam u crno....
B)
znam da neonke nisu za ovaj stil,ali ispale su mi nesto jeftinije pa sam ih zato i uzeo.....u planu su mi jos zadnji branik(zbog kuke) a i prednji mi je nov pa bih da kompletiram....:icon_smile: onda pomeranje brisaca bas na sredinu i zatvarnje rupe drugog brisaca koji je skinut.....i najverovatnije sedista idu u eko kozu i podizaci haube,hrom prstenove za sat..........i to bi bilo to......osim toga ne bih vise nista dirao.....
angel eyes(sam pravio) big_boss
xenoni
felne prefarbane u mat crno
folija na krovu(mat crna)
evo i par slicica....pozeraj biggrin
pa se kasnije radilo:
slika podizaca:
clap sljakaju ko besni.....imaju i 2 god garanciju,tako da ne brinem..... driving
desnu stranu nisam mogao da slikam,ako mi verujete jedva sam cekao da ih zavrsim.....ubio sam se.....ima posla ...nije tesko,al ima dosta da se radi.....
evo jos malo slicica,(auto je prljav ko da sam ga vozio na ralu) biggrin:
i malo poredjenje,inace skroz slucajno je ovako bilo parkirano....
bonk bonk bonk lollol lollol
evo malo slika enterijera.... doduse ne bas cistog ali evo....
ubacene plave diodice u prekidace i u ventilaciju (malo izmenjeni otvori za ventilaciju B) )
malo su slike mutne...slikano je mobilnim..... bonk
nocu je do jaja tapsac
promenjeno osvetljenje unutrasnjosti sve u crveno ....(komplet)....i volan prefarban u crnu mat...svaki komentar bih dobrodosao....hvala ...pozz
nastavak...skinuo sam one zute plastikice u stopovima......evo kako je islo....
evo oprani i bez plastikica..... B)
a evo kako to izgleda na autu..
kad sam ih vec skidao,oblozio sam ivice silikonom,da ne magle....pozzz mahac
zaboravio sam da kazem da su stavljene i hrom sijalice u migavac.....
evo jos neka slicica....
evo i slicki: bleh
prvo namestanje gepeka na dugme
navario sam sraf na onaj pipak za otvaranje na njega navukao sipkicu od motorceta,motorce fiksirao i masu uzeo iz gepeka,a struju sproveo od akum do tastera i od tastera do motorceta i to sljaka ko ludo... clap
zatim neonke
evo neka slika preko dana
a evo i kako se to vidi nocu
ja sam prezadovaljan.....
evo i tabla kako je ispala...
bas se uklopile boja neonki ,boja table,diodice u prekidacima sa bojom auta ...sve u tonu.... tapsac bleh
slikano je mobilnim tako da su slike malo mutnije i bez blica da bi se videle neonke bolje....pozzz mahac
kupljeni i satici.....koji se postavljaju na stubu A ,slike cim ih uslikam....naravno zajedno sa postoljem (za 3 satica) cool inace u pitanju su temperatura vode,pritisak ulja i voltaza...saticu su kao ogledalo dok su ugaseni(tamni),kad se upale,imaju taster i mogu svetleti u 7 boja..... i postolje karbon,ali to cu da prefarbam u crno....
znam da neonke nisu za ovaj stil,ali ispale su mi nesto jeftinije pa sam ih zato i uzeo.....u planu su mi jos zadnji branik(zbog kuke) a i prednji mi je nov pa bih da kompletiram....:icon_smile: onda pomeranje brisaca bas na sredinu i zatvarnje rupe drugog brisaca koji je skinut.....i najverovatnije sedista idu u eko kozu i podizaci haube,hrom prstenove za sat..........i to bi bilo to......osim toga ne bih vise nista dirao.....