Dzina Član 02.11.2010 #1 mjenjam navedene aluminijske felge 15-ke sa ljetnim gumama, za celicne felge sa zimskim gumama. raspon rupa je 4x100, da pasu na opel. felge u prilogu Prilozi felga.jpg 66,7 KB · Pregleda: 23
mjenjam navedene aluminijske felge 15-ke sa ljetnim gumama, za celicne felge sa zimskim gumama. raspon rupa je 4x100, da pasu na opel. felge u prilogu
zeljko Član 06.02.2011 #2 Dzina je napisao(la): mjenjam navedene aluminijske felge 15-ke sa ljetnim gumama, za celicne felge sa zimskim gumama. raspon rupa je 4x100, da pasu na opel. felge u prilogu Kliknite za proširenje... jesil se snaso???
Dzina je napisao(la): mjenjam navedene aluminijske felge 15-ke sa ljetnim gumama, za celicne felge sa zimskim gumama. raspon rupa je 4x100, da pasu na opel. felge u prilogu Kliknite za proširenje... jesil se snaso???
Dzina Član 11.02.2011 #3 Snaso sam se, kupio nove gume , i natako ih na ove felge, pa cu ih ostavit kao zimski set, a za ljeto imam azev type A
Snaso sam se, kupio nove gume , i natako ih na ove felge, pa cu ih ostavit kao zimski set, a za ljeto imam azev type A