Član
Sinoć(tačnije jutros oko 5) se vozamo ja i drug, a sneg tek napadao, nije još očišćen. I ono standardno driftovanje, zezanje, i rešimo da probamo da izađemo uz jednu strmu ulicu neočišćenu i pomalo poledilu. Ja na mom autu (leganza) imam skoro nove michelin alpin gume + kontrolu proklizavanja, on ima isto skoro nove tigar wintere i nema kontrolu(audi 90). Ja prvi, mislim se sad ću da mu pokažem i zaglavim pred kraj ulice i nema šanse dalje, kontrola radi ali ne pomaže...a nema gde zalet da se uhvati. Kreće on i malo po malo, izađe na vrh sa winterama, i posle se spusti do pola i izađe u rikverc do gore(uz dosta muke). Tako da sam ja rešio da prodam đubre od michelin-a koje košta 100e po gumi i da kupim tigar. Neverovatno, uskoro ću snimiti klip. E da dugujem mu milka čokoladu
P.S. Pitanje za one koji se razumeju, imam takoreći nove barum zimske gume, da li da ih stavim umesto michelin-a( barum su 205, a michelin 195) ?
P.S. Pitanje za one koji se razumeju, imam takoreći nove barum zimske gume, da li da ih stavim umesto michelin-a( barum su 205, a michelin 195) ?