luka3099 Član 21.02.2012 #1 Mercedes ce-320 dobiven u zamjeni nedugo pa da ga predstavim... Auto je 1995 god ima plin svu opremu osim tempomata i 220 ks
Mercedes ce-320 dobiven u zamjeni nedugo pa da ga predstavim... Auto je 1995 god ima plin svu opremu osim tempomata i 220 ks
Yellow Član 21.02.2012 #2 ja ponavljam ono što ti je već rečeno, skini to V12 sa strane... Inače, lijep autić, ima potencijala da bude prava pila
ja ponavljam ono što ti je već rečeno, skini to V12 sa strane... Inače, lijep autić, ima potencijala da bude prava pila
luka3099 Član 21.02.2012 #3 Yellow je napisao(la): ja ponavljam ono što ti je već rečeno, skini to V12 sa strane... Inače, lijep autić, ima potencijala da bude prava pila Kliknite za proširenje... Danas skidam časna riječ
Yellow je napisao(la): ja ponavljam ono što ti je već rečeno, skini to V12 sa strane... Inače, lijep autić, ima potencijala da bude prava pila Kliknite za proširenje... Danas skidam časna riječ
Jurke Član 21.02.2012 #4 Ovo mi je najdraže auto od kada znam za sebe..:icon_smile: Kolega auto je extra,samo neke sitnice doraditi i to je to..
Ovo mi je najdraže auto od kada znam za sebe..:icon_smile: Kolega auto je extra,samo neke sitnice doraditi i to je to..
luka3099 Član 22.02.2012 #7 BEMWE je napisao(la): Luka voli 126:icon_smile: Felne su ti Intra ili RH? Kliknite za proširenje... Kako misliš felge, mislim da su AMG
BEMWE je napisao(la): Luka voli 126:icon_smile: Felne su ti Intra ili RH? Kliknite za proširenje... Kako misliš felge, mislim da su AMG