Član
fiat bravo 1.6 16v
znači baza je dotični motor
motor je odlična baza za turbo ( puno bolja nego 2.0 20v)
uzme se sljedeće:
turbo grana koja se napravi prepravkom serijske malo piljenja i brušenja
cnc glodanja za prihvat turbine ili se sama napravi od cijevi
uzme se t2 , t 25 turbina (može od coswortha ili od coupea standard) nađe se povoljno na otpadu do 200 eur
novi intercooler od iveca oko 70 eur ili neki sa otpada
cijevi od IC-a se posavijaju kod auspuh majstora 50 eur
auspuh fi 60 promjer
blow of ventil sa otpada seriski ili 100 eur + na forumu za aftermarket(nije bitno)
vortech FMU fuel managment unit 150 eur (u dučanu 250 eur ko ga ima uopće)
manual boost kontroler polovan 50 eur a da je precizan(na iglicu jako bitno)
sistem se pospoji,odpoji se lambda sonda tako da kompjuter ode u safe mode(retarda paljenje i daje više goriva)
i za 500 eur imate 180ks +- 0.5-0.7 bara zavisno o turbine ali tada se držat 0.5 bara
ili uložite još u jaču pumpu goriva injektore i remap(poslije kada se financijski osnažite i odete do 220-240ks
eto nadam se da sam malo pomogao
ako me odma popljujete neću više nikad nego ću se držati prodaje:lol::lol::lol::lol::lol:
znači baza je dotični motor
motor je odlična baza za turbo ( puno bolja nego 2.0 20v)
uzme se sljedeće:
turbo grana koja se napravi prepravkom serijske malo piljenja i brušenja
cnc glodanja za prihvat turbine ili se sama napravi od cijevi
uzme se t2 , t 25 turbina (može od coswortha ili od coupea standard) nađe se povoljno na otpadu do 200 eur
novi intercooler od iveca oko 70 eur ili neki sa otpada
cijevi od IC-a se posavijaju kod auspuh majstora 50 eur
auspuh fi 60 promjer
blow of ventil sa otpada seriski ili 100 eur + na forumu za aftermarket(nije bitno)
vortech FMU fuel managment unit 150 eur (u dučanu 250 eur ko ga ima uopće)
manual boost kontroler polovan 50 eur a da je precizan(na iglicu jako bitno)
sistem se pospoji,odpoji se lambda sonda tako da kompjuter ode u safe mode(retarda paljenje i daje više goriva)
i za 500 eur imate 180ks +- 0.5-0.7 bara zavisno o turbine ali tada se držat 0.5 bara
ili uložite još u jaču pumpu goriva injektore i remap(poslije kada se financijski osnažite i odete do 220-240ks
eto nadam se da sam malo pomogao
ako me odma popljujete neću više nikad nego ću se držati prodaje:lol::lol::lol::lol::lol: