Član
Znaci malo sam s deyom komunicirao oko dioda i skontao da bi mi mozda jednostavnije bilo kupiti jednu od ovih traka samo sto nemam iskustva s njima pa sam kontaktirao i prodavaca itd itd, znaci fazon je po meni extra, skonto sam i prostor koji bi zauzele u faru tj kuda bi se prostirale al sad ne znam na koji nacin bi ih pricvrstio (ipak je to far i ima zaebancije oko sklapanja/rasklapanja iako mislim da znam uraditi i jedno i drugo uz pomoc rerne - naucio preko youtube ) - ne znam kako ih pricvrstiti a da ne fuserim sad nekih glupostima pa da to ne lici ni na sto, fazon mi je nekako prelud skopcat na poziciju i preko dana stedit akumulator
ajd da cujem vase misljenje i savjete kako ih pricvrstiti tj pozicionirati a da ne bude problema poslije, od dioda sam odustao upravo zbog estetske 'hirurgije' jer bi nocu izgledale extra al' preko dana kad su ugasene bilo bi ruglo osim ako ne bi ulozio nekoliko dana da smislim i napravim savrsen model u koji bi jednu po jednu uklapao a ove ledice su vec uklopljene i samo se postave
evo linkovi artikla
DETALJNO O ARTIKLU
SLIKE ARTIKLA
ajd da cujem vase misljenje i savjete kako ih pricvrstiti tj pozicionirati a da ne bude problema poslije, od dioda sam odustao upravo zbog estetske 'hirurgije' jer bi nocu izgledale extra al' preko dana kad su ugasene bilo bi ruglo osim ako ne bi ulozio nekoliko dana da smislim i napravim savrsen model u koji bi jednu po jednu uklapao a ove ledice su vec uklopljene i samo se postave
evo linkovi artikla
DETALJNO O ARTIKLU
SLIKE ARTIKLA