Član
treba mi nekoliko prijedloga za moj auto....ako je netko zainteresiran nek mi se javi PM za detalje
0g1 je napisao(la):Sta oces ?
Da ti neko uradi u PS u nest po autu il ?
eddiekimaxe je napisao(la):mozda trebam platiti da se to uradi
ibizasa je napisao(la):eddiekimaxe je napisao(la):mozda trebam platiti da se to uradi
a da prije toga pokusas postaviti sliku i napisati zelje-sta i kako da ti se uradi ?
Bojan_SRB je napisao(la):evo druze, nesto na brzinu uradjeno...
dobro uradjeno.......mozda tabla smeta,.,.i taj prazan prostor ispod table..mozel se sta sa njimBojan_SRB je napisao(la):evo druze, nesto na brzinu uradjeno...
odlicno, samo ja mislim bi mi kredit trebao za totoon je napisao(la):Bojan_SRB je napisao(la):evo druze, nesto na brzinu uradjeno...
ako ovo staviš na svoj lancer bit ces seljo-tuner godine, nije chop, ali imas prijedlog ovdje >>KLIK<<
erol_brcak je napisao(la):heheh,Mitsa 360
Jbg Toony,sve je to super,al dje ce cojek ovako uradit svog Lancera,daj mu nesto malo prizemljenije i kad bi ga uradio ovako bilo bi glupo s obzirom sta mu je pod haubom.
erol_brcak je napisao(la):heheh,Mitsa 360
Jbg Toony,sve je to super,al dje ce cojek ovako uradit svog Lancera,daj mu nesto malo prizemljenije i kad bi ga uradio ovako bilo bi glupo s obzirom sta mu je pod haubom.
toon je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):heheh,Mitsa 360
najbolja opcija je baciti ga opet u serijalu pa u pod, 18" Barracuda Karizzma, neke "kulturne" crveno-bije led stopke i angel oci i ulagat u masinu. Jeftino, a opet dobro izgleda, a i dobis sleepera ako bacis lovu u motor umjesto u plastiku, vjeruj, veci je wow efekt kad sa "qurac" autom konkuriras bimerima i meckama nego kad sa autom kojeg natovaris sa nepotrebnom plastikom dođes u subotu pred klub... :icon_twisted:
A ako brijes na show & style, nisam od pomoci, vise volim "racere" :123:
Nexus je napisao(la):ako neces ici na styling takmikcenja,odradis ovo sto toon rece,dobre felge i zakucavanje i jos par sitnica sto se vanjstine ticee...
eddiekimaxe je napisao(la):toon je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):heheh,Mitsa 360
najbolja opcija je baciti ga opet u serijalu pa u pod, 18" Barracuda Karizzma, neke "kulturne" crveno-bije led stopke i angel oci i ulagat u masinu. Jeftino, a opet dobro izgleda, a i dobis sleepera ako bacis lovu u motor umjesto u plastiku, vjeruj, veci je wow efekt kad sa "qurac" autom konkuriras bimerima i meckama nego kad sa autom kojeg natovaris sa nepotrebnom plastikom dođes u subotu pred klub... :icon_twisted:
A ako brijes na show & style, nisam od pomoci, vise volim "racere" :123:
Nexus je napisao(la):ako neces ici na styling takmikcenja,odradis ovo sto toon rece,dobre felge i zakucavanje i jos par sitnica sto se vanjstine ticee...
ako malo bolje pogledate zadnji bumper je druga nijansa boje...a prednji je ispucao......i nastavljani sto je vidljivo lose uradjeno..prag je malen