Član
mijenjao sam sinhron 3 brzine na škodi fabiji, majstor je moj covjek , medjutim on mene zove nakon sto je skinuo mjenjač i pita me da li hocu da zamijenim i lamelu, jer je kaze pri kraju,moze jos al eto kao kad je vec skinut mjenjac ako hoces mozemo i lamelu samo zamijenit, ja mu kazem mijenjaj i to... i prije skidanja mjenjača, primijetio sam da kvacilo skroz pri vrhu fata,al lamela nije proklizivala...
auto je stiglo sa popravke mjenjača, mjenjač perfektan, ali mi jos uvijek kvacilo odvaja na istom mjestu kao i prije dolazka kod majstora s tim da je pedala kvačila dosta lakša i mekša...
sad ja sumnjam da je on meni za nista uzeo dodatne pare koje su bile namijenjene za lamelu.
konkretno pitanje glasi da li je ovo moguce, to da kvacilo ponovo na vrhu fata iako je lamela zamijenjena
motor je 1.9 SDI
auto je stiglo sa popravke mjenjača, mjenjač perfektan, ali mi jos uvijek kvacilo odvaja na istom mjestu kao i prije dolazka kod majstora s tim da je pedala kvačila dosta lakša i mekša...
sad ja sumnjam da je on meni za nista uzeo dodatne pare koje su bile namijenjene za lamelu.
konkretno pitanje glasi da li je ovo moguce, to da kvacilo ponovo na vrhu fata iako je lamela zamijenjena
motor je 1.9 SDI