ko radi i gdje kupiti pleksiglas u tz??

ko radi i gdje kupiti pleksiglas u tz??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
znaci treba mi jedan komad koji ide preko pojacala u duplom dnu da mi neko fino iskruzi po mjerama gdje mogu to odraditi povoljno u tz a da me ne dodje skuplja pita nego tepsija...

tnx unaprijed...

Član
bar u Doboju veoma tanak plexi je VEOOOMA skup a kod nas se prodaje po staklarskim radnjama\
Nadam se da sam pomogao

Član
Davor_ je napisao(la):
bar u Doboju veoma tanak plexi je VEOOOMA skup a kod nas se prodaje po staklarskim radnjama\
Nadam se da sam pomogao

manje vishe mi nije toliko biitna debljina a treba mi jedan komad velicine pojacala.... jbg obicu sutra staklarske radnje da vidim...

Član
Kazem ti kod nas extra skup par mm debeo!!i staklari to prodaju ppa mogu da ti i iskruze sta hoces

LSD

Član
ako si spreman da poliras ga imam ti ja nesto mozda!koje su dimenzije pojacala???

Član
LSD je napisao(la):
ako si spreman da poliras ga imam ti ja nesto mozda!koje su dimenzije pojacala???

hmmm uputi me jbg nemam pojma kak se to polira i sredjuje a usput i nemam pojma koje su dimenzije pojacala recimo standardna kockasta alpina...

LSD

Član
ma nezz ni ja tacno,al sam citao na nekim forumima da ima neka pasta JBg nacu valjda poslije pa cu ti javiti!!

Član
ako imas koga u visokom da ti kupi....moze se jeftino naci pa da ti neko donese
nekih 10-tak KM sasvim dovoljno plexija

Član
ja sam mislio da u visokom ima samo suhog mesa i sudzuke i koznih jakni povoljno,al eto ima i plexija...
pogledaj po staklarskim radnjama

Član
lov2xlr8 je napisao(la):
ja sam mislio da u visokom ima samo suhog mesa i sudzuke i koznih jakni povoljno,al eto ima i plexija...

pa faraon ti je inace bio zaljubljenik u plexi ako nisi znao to je ostalo od vremena piramida...

Član
Pike_gti je napisao(la):
lov2xlr8 je napisao(la):

pa faraon ti je inace bio zaljubljenik u plexi ako nisi znao to je ostalo od vremena piramida...

:lol::lol::lol: :cool: dobra ....

Cuo sam i ja da je radio kutije za woofere sa plexi stranicom i unutra stavljali fenjere da fino svijetli a kazu da je bas fino tuklo u piramidi :icon_smile::lol:

Ajd ako ne nadjes nista javi se na PM ima u komsije nekakvog plexija pa cu ga pitat bil prodo on nekakve reklame radio ....

Član
Ima u Bijeljini :) Boris Glass, tamo kod etno sela ili Konobe ako znas gdje je to. ja mislim pola kvadrata da dodje oko 17-19KM ali nemoj me drzati za rijec debljina 3 ili 4 mm.

Ako budem isao tamo pitacu tacno. Daj dimenzije i debljinu koju hoces.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.