Vjeruj mi da ovaj motor u g3 sa chip tuningom ide mnogo dobro..idosa je napisao(la):A da prodas to i kupis sebi nesto jace ako vec imas zelju
ide jako dobro, taj golf je poprilično "lagan" i kad ga digneš na tih nekih 140-150 ks ide ko metak, vjeruj mi, znam, potrošnja ostaje tu negdje, a gume idu u ***** mnoge dosta jače aute ćeš sjebati, a još jedna pozitivna stvar, to je motor koji se najmanje kvari, kod njega turbina može "durati" svašta, a još na kraju, stari procesor, nije skupo čipovanje, odnosno to ti je najjeftiniji i najbolji tuning za taj autoMrva je napisao(la):Vjeruj mi da ovaj motor u g3 sa chip tuningom ide mnogo dobro..idosa je napisao(la):A da prodas to i kupis sebi nesto jace ako vec imas zelju
Sve zavisi od stila voznje.. ako budes gledao tu neku ECO voznju potrosnja moze da bude manja i do litar al rezim punog gasa guta naftu ko ja voduelvis_h je napisao(la):zanima me za kolko u prosjeku dize potrosnju cip,pa ako ima neko da je licno cipovo vozilo,al ne ono rekla kazala.....
elvis_h je napisao(la):zanima me za kolko u prosjeku dize potrosnju cip,pa ako ima neko da je licno cipovo vozilo,al ne ono rekla kazala.....
Koliko znam, kod tebe je na Octaviji Eco tuning ili kako se vec zoveHONEY je napisao(la):elvis_h je napisao(la):zanima me za kolko u prosjeku dize potrosnju cip,pa ako ima neko da je licno cipovo vozilo,al ne ono rekla kazala.....
moja Octavia 1.9 TDI je chipovana kod SM-a i ne da trosi vise kako kazes, vec trosi manje, i voznja je mnogo ugodnija (pod svim rezimima voznje osim punog gasa).
jedino pod punim gasom bi trebalo trositi nesto vise, ali pun gas se ionako rijetko koristi kad je u pitanju obicni cestovni auto za prijevoz :icon_biggrin:
nedaje mnogo, al je obrtni velik.. nisam siguran, treba Romana pitat.. mozda i ja grijesimbmwscaner je napisao(la):i kolko taj eco daje snage na romanovoj skodi?
:lol:HONEY je napisao(la):onda kad se naviknete na voznju sa kvalitetno "chipovanim" motorom ovog tipa, i sjednete onda u takav isti auto kojem motor koji nije chipovan, imate osjecaj kao da ste sjeli u neispravno auto, kao da nesto nije ok