IGY Član 31.10.2009 #4 Bekir_SA je napisao(la): J*** se tamo :lol: Kliknite za proširenje... haha a vec si mislio zlo neko
Bekir_SA Član 31.10.2009 #5 ma svasta sam pomislio, a vec se dva tri dana furam da napravim kutiju za slusanje i strpam DD-a i kaktusa u golfa :lol:
ma svasta sam pomislio, a vec se dva tri dana furam da napravim kutiju za slusanje i strpam DD-a i kaktusa u golfa :lol:
IGY Član 31.10.2009 #6 Bekir_SA je napisao(la): ma svasta sam pomislio, a vec se dva tri dana furam da napravim kutiju za slusanje i strpam DD-a i kaktusa u golfa :lol: Kliknite za proširenje... ooooooooooj al ce to da ubija
Bekir_SA je napisao(la): ma svasta sam pomislio, a vec se dva tri dana furam da napravim kutiju za slusanje i strpam DD-a i kaktusa u golfa :lol: Kliknite za proširenje... ooooooooooj al ce to da ubija
the_bla Član 31.10.2009 #7 e svasta.... j**i se ja pomislio da se sajba raspala od basa.. al dobra ti je ova....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
e svasta.... j**i se ja pomislio da se sajba raspala od basa.. al dobra ti je ova....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
M marko_v Član 31.10.2009 #8 pravo me nalozi,kontam nesto basasto,a kad tamo neki krkic se dohvatio woofera :lol:
allroad Super Moderator 01.11.2009 #12 al je sasuo pravo hahahaha :lol::lol: a brand new window with 0% tint was installed shortly afterwards :lol: :lol:
al je sasuo pravo hahahaha :lol::lol: a brand new window with 0% tint was installed shortly afterwards :lol: :lol: