Član
Evo ljudi da ne kazete kasnije da ne radim nista :icon_smile:
Ovih mjesec i po (i vise ) se radilo na totalnom sredjivanju jedne Jette 87' GL 1.6 diesel
ja sam je uzeo u totalno rasturenom stanju (jedino ispravno:motor,mjenjac,stakla)
bez enterijera (stvarno mi je zao sto nemam slike, nije mi se dalo slikat-NISAM ZNAO DA CE ISPAST OVAKO dobro HAHAHAH JER NIJE LICILA NI NA STA, nije imala ni prednji kraj, farove karambolke itd..)
AL et, uz mnogo ulozenih para, truda, zivaca vratio sam je u , skoro, pa fabricko stanje
uz to..cijeli prednji i zadnji trap promjenjen, sva mehanika na autu,
p.s auto je prodan JOS u procesu gitovanja da se zna
evo pa da podjelim radove sa vama.(ono sto imam slika :icon_sad: )
nove tablice se trebaju postavit,stigle,i zadnji stop na spojleru-narucen..i to je bi trebalo bit to
i nakon mnogo rada, vremena, novca naravno ..rezultat je:
Ovih mjesec i po (i vise ) se radilo na totalnom sredjivanju jedne Jette 87' GL 1.6 diesel
ja sam je uzeo u totalno rasturenom stanju (jedino ispravno:motor,mjenjac,stakla)
bez enterijera (stvarno mi je zao sto nemam slike, nije mi se dalo slikat-NISAM ZNAO DA CE ISPAST OVAKO dobro HAHAHAH JER NIJE LICILA NI NA STA, nije imala ni prednji kraj, farove karambolke itd..)
AL et, uz mnogo ulozenih para, truda, zivaca vratio sam je u , skoro, pa fabricko stanje
uz to..cijeli prednji i zadnji trap promjenjen, sva mehanika na autu,
p.s auto je prodan JOS u procesu gitovanja da se zna
evo pa da podjelim radove sa vama.(ono sto imam slika :icon_sad: )
nove tablice se trebaju postavit,stigle,i zadnji stop na spojleru-narucen..i to je bi trebalo bit to
i nakon mnogo rada, vremena, novca naravno ..rezultat je: