Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
evo da i ja predstacim svoje auto, jetta 2 1988 god. 1.6 benzin.Postavicu jos slika kad budem nesto novo radio.http://www.bhtuning.com/images/smilies/smajli/smajli23.gif
:smajli23:
furas se na noketa kod celicara...haj ba i kod mene su na isti nacin ofarbane...
sve u svemu ja zabotavio napisati..super jetta..je su li ove celicare zimski rezim ili uvijek su tu...
il se meni cini ili ti je zadnja karambolka plitka...kad ti je vec prednja duboka onda stavi i zadnju.... i ispravi ovo na prednjom lijevom blatobranu sto te neko klepio...
prvo fina jetta samo ja ne bih stavljao ni prednju duboku bez zadnje,znam da je tesko naci zadnju i ja trazim da nije preskupa,sredi te zvucnike da nije cakarsto i steke sredi to je moj prijedlog,nemoj zamjeriti,vozim i ja jettu
bas kao sto su ti rekli zadnju karambolku nadji i sredi te zvucnike.... po meni malo previse crvenila unutra:icon_biggrin: ali svako ima svoj ukus:icon_biggrin: