Član
Nocas me zaustavi i hvala bogu posto nemam rozu plasticnu uza se ... imam cipsovu potvrdu na osnovu koje vozam i to smijem samo po kantonu Sarajevo tako mi u cipsu rekose... nedaju da dignem vozacku dok ne platim neku mini kaznicu... tamo kada sam dosao za salter vidio sam svoju vozacku napravljenu zena spremila da mi je preda i nadje mi kaznu kaze neda... uglavnom.. trazio mi levat saobracajnu i vozacku (ja mu dam potvrdu o prijemu zahtjeva za vozacku dozvolu (od cipsa)) i licnu ... kaze " a kako cu ja znati da li vi uopste imate polozen vozacki ispit?? " Mislim nije logicno kako cu predati za vozacku ako nemam polozenog vozackog pitanje mu je apsurd... uglavnom levat napise prekrsajni nalog 100km gdje pise "okrivljeni je upravljao vozilom BEZ POLOZENOG VOZACKOG ISPITA" i jos je satro zvao centralu da provjeri imam li vozacku tamo rekli da nemam :S :S Eh ko je sada tu lud ljudi pomozite molim vas... potpisao sam nalog na licu mjesta i potpisao da zelim sudsko odlucivanje sto je najlogicnije u ovoj situaciji.. POMOC molim vas... sta da radim???