Član
ljudi, znate li ima li gdje u tuzli i okolini limar da ima onu "spravu" za ispravljanje lima od udaraca leda.
koga preporucujete?
stradalo auto pravo jucer na onom ledu
koga preporucujete?
stradalo auto pravo jucer na onom ledu
Hvala na linku pomogao je,dolazi je taj lik iz Maglaja u Tuzlu,pregledao i jbg nije malo para ali bitno je da se uradi....a cijena na passatu 6 hauba,krov,gepek je 1000.Auto je dosta istackano i ima garancija na odradjeni posao znaci poslije toga sto on uradi ne smije se nista vidjeti,vrati sve u prvobitno stanje
E pozdrav druze,a koliko ja znam guzva mu je ogromna jer malo malo pa ga vidim u Tuzli ,a sto se tice termina vjeruj da ne znam kad moze,meni je bio zakazao odma nakon dva dana da dodjem medjutim stari se odlucio da poslije godisnjeg to radi nece sada i Damir mu je rekao da nije nikakav problem.Mislim da ne bi trebao cekati mjesecima jer taj posao ide dosta brzo,za dan zavrsi auto koje je totalno otislo od leda tako da ako kod tebe nema puno to bi trebao moci uraditi dosta brzo ( par sati ) .Jbg zovi ga i pokusaj se dogovoriti ako ti vec znaci da uradis to u sto kracem roku