Instrument tabla..Instalacija..

Instrument tabla..Instalacija..

Imam problem, mjerac brzine ne radi kako treba(nije do sajle nego do sata).. E sad,na otpadu sam nasao tablu sa istog auta samo malo novija verzija(god kasnije proziveden)..Razlika je u tome sto ta nova tabla mjeri i ulje i vodu i obrtaje(meni se samo palila lampica za ulje i vodu). Zanima me bi li tu tablu mogao ubaciti ,i da li treba povezivati ove mjerace( osim za obrtaje,to mora sigurno..)?

Član
Razlicita ti je ta tabla ja mislim, mislim da je drugacija stampa i raspored nekih pinova na tabli i stekerima. To je puno posla a bezveze. Ja sam sebi isto pokusao tako ubaciti pa se namucio i na kraju nista opet nije to to... Bolje ti jenadji original da pase steker na steker jer ta je tabla drugacija od te tvoje bar je tako kod mene bilo, a samo godinu dana razlike.

pa ako ti nije do sajle a sat pokazuje manje ili vise, lijepo kazaljku malo gore ili dole dok ne utrefis pravu vrijednost, neka ti jaran s autom ispred vozi tacno 50, ti za njim i nastimaj kazaljku rukom, skines ono staklo, nastimas je i vratis, tako sam ja xxx puta radio ;)

Zamijenih sajlu,sad mjeri tacno kad ubrzavam ali kad usporavam ne vrace kazaljku kako treba..nego strasno sporo..Nego sad mi crkao termostat izgleda blago meni...

RS TURBO je napisao(la):
Razlicita ti je ta tabla ja mislim, mislim da je drugacija stampa i raspored nekih pinova na tabli i stekerima. To je puno posla a bezveze. Ja sam sebi isto pokusao tako ubaciti pa se namucio i na kraju nista opet nije to to... Bolje ti jenadji original da pase steker na steker jer ta je tabla drugacija od te tvoje bar je tako kod mene bilo, a samo godinu dana razlike.

Ovo me zanima..Da li bi morao neke specijalne instalacije da sprovodim da bi mi mjerio kolicinu tecnosti,jer do sada mi je samo palio lampicu(nije postojao mjerac)

naravno da bi morao ubaciti sve senzore koje nisi posjedovao da bi mogli mjeriti te stvari koje tvoja tabla nije mjerila ;);)

Član
sta god ta tabla ima dodatno a tvoja nema sve to ces morati da ubacivas i provodis. Moja je ista tabla niakvih dodataka nema pa je bila drugacija stampa i stekeri su bili isti ali pinovi nisu...

Član
Drug ne izmisljaj toplu vodu, ako se budes uvaljivao sa tim glupostima nigdje te nece biti, sacuvaj lovu pa za koji mjesec kupi nesto drugo.... sa lampicama :lol:

zen3dom je napisao(la):
naravno da bi morao ubaciti sve senzore koje nisi posjedovao da bi mogli mjeriti te stvari koje tvoja tabla nije mjerila ;);)

Mjerila je al ne kao npr benzin(da mi trenutnu kolicinu prikaze) nego samo u slucaju da ostanem bez vode npr pali se lampa za vodu itd... Ma ko ga j*e kad je toliko posla stvarno nemam zivaca :))

Hvala svakako ljudi!!