erol_brcak Član 11.07.2008 #3 RE: Hamann BMW’s facelifted 6 jebo majku ako ovo nije jedno prelijepo auto! nemam daljih komenatara,strasno!
RE: Hamann BMW’s facelifted 6 jebo majku ako ovo nije jedno prelijepo auto! nemam daljih komenatara,strasno!
Bocky Član 11.07.2008 #5 RE: Hamann BMW’s facelifted 6 blicanjem ubija.... i fabricka je odlicna, a ovakva jos jaca....
addo Član 11.07.2008 #7 RE: Hamann BMW’s facelifted 6 KoKUz je napisao(la): haman pa taman za mene Kliknite za proširenje... haman! lijepo od Hamann-a!
RE: Hamann BMW’s facelifted 6 KoKUz je napisao(la): haman pa taman za mene Kliknite za proširenje... haman! lijepo od Hamann-a!
D_cash Član 11.07.2008 #8 RE: Hamann BMW’s facelifted 6 ma kakav domor za oci ovo ti je odmor za dusu bar meni
RED THUNDER Član 30.07.2008 #13 RE: Hamann BMW’s facelifted 6 Perverzno dobro odradjeno! Nemam rijeci
Davor_ Član 30.07.2008 #15 RE: Hamann BMW’s facelifted 6 meni se ovo zgadilo kad sam nekog stranca vidio u cabri verziji i narodnjaci do daske.| ali ovakav joooooooooooooooooooj
RE: Hamann BMW’s facelifted 6 meni se ovo zgadilo kad sam nekog stranca vidio u cabri verziji i narodnjaci do daske.| ali ovakav joooooooooooooooooooj