Max_vti Član 30.08.2011 #1 Pozdrav,ja sam Marko yivim u gradisci,sada trenutno radim u ovlastenom Renault servisu i dosao sam ovde prvenstveno da prosipam pamet
Pozdrav,ja sam Marko yivim u gradisci,sada trenutno radim u ovlastenom Renault servisu i dosao sam ovde prvenstveno da prosipam pamet
S Sarajlic Početnik 30.08.2011 #3 Dd pametnjakovicu...Ali nesumnjam da ces pomoc mnogima kroz iskustvo rada u servisu,lijep i ugodan boravak na forumu zelim. I da neka neko od admina kaoo i Astri napise u titulu pametnjakovic :icon_biggrin: Saslim se dd drug i ugodan boravak
Dd pametnjakovicu...Ali nesumnjam da ces pomoc mnogima kroz iskustvo rada u servisu,lijep i ugodan boravak na forumu zelim. I da neka neko od admina kaoo i Astri napise u titulu pametnjakovic :icon_biggrin: Saslim se dd drug i ugodan boravak
Max_vti Član 30.08.2011 #4 Hvala na dobrodoslici.Samo da kazem da sam odskora poceo u ovlastenom servisu,pojeo sam ja puno tovatne i grafitne masti prije toga
Hvala na dobrodoslici.Samo da kazem da sam odskora poceo u ovlastenom servisu,pojeo sam ja puno tovatne i grafitne masti prije toga
S Sarajlic Početnik 30.08.2011 #5 Max_vti je napisao(la): Hvala na dobrodoslici.Samo da kazem da sam odskora poceo u ovlastenom servisu,pojeo sam ja puno tovatne i grafitne masti prije toga Kliknite za proširenje... Opet imas iskustvo i kad god mozes pomogni nekome ako znas sta ga muci.
Max_vti je napisao(la): Hvala na dobrodoslici.Samo da kazem da sam odskora poceo u ovlastenom servisu,pojeo sam ja puno tovatne i grafitne masti prije toga Kliknite za proširenje... Opet imas iskustvo i kad god mozes pomogni nekome ako znas sta ga muci.