Član
eeeeeeeeee pa djeste narode jalde nije me dugo bilo heheheh ma bio malo u bolnici bolestan ovo ono' pa mi se i onaj audi otego kooo )) al et audi je otiso u zamjenu uzeo sam alfu romeo 156 2002 god 1.9 JTD limuzina i uzeo kes' i skino svoje felge eto tako izgleda i ona je na prodaju cijena je 8.800 KM
e sad je rijec o ovom golfu koji je nedavno stigao tj. jucer tacnije
na njemu su dosle alu felge s 5 krakova al sam ih skinuo nabacio ove ubacio xenone zatamnio i imam jos malo posla da se sredi rijec je o 2004 god. samo ga zeza ispod haube 1.4 benzin hehehe 55 kw )) al no dobro ) ima dvozonsku digitalnu klimu 8x airbag 4x elektricna stakla, elektricni retrovizori' grijaci u retrovizorima, abs esp etc naslonjac za ruku 2x skakavac kljuc zeder alarm itd itd ak ima sta eo malo slikica sutra ce biti malo ljepsih..
e sad je rijec o ovom golfu koji je nedavno stigao tj. jucer tacnije
na njemu su dosle alu felge s 5 krakova al sam ih skinuo nabacio ove ubacio xenone zatamnio i imam jos malo posla da se sredi rijec je o 2004 god. samo ga zeza ispod haube 1.4 benzin hehehe 55 kw )) al no dobro ) ima dvozonsku digitalnu klimu 8x airbag 4x elektricna stakla, elektricni retrovizori' grijaci u retrovizorima, abs esp etc naslonjac za ruku 2x skakavac kljuc zeder alarm itd itd ak ima sta eo malo slikica sutra ce biti malo ljepsih..