.nOKe je napisao(la):
vozio sam nedavno ovakvog, sa predjenih 17 000, primjetio sam da imaju ili neki limiter, ili ogromnu turbo rupu, jer do 2 je mrtav skroz, poslije samo "procepi" i povuce k'o lud..
inace, jako dobar auto
fala,fala svima.
tacno,oko 2000 obrtaja povuce ko lud,bas ga ovih dana malo probam razvlacit al nemam gdje ovako do posla,nema bas nekog puta,2 i 3-com do 4 000 sam iso reko dok je nov a do sad sam vozio najvise do 3000 a to je nista,preso sam samo 6500 km a druga godina tece.
ksenoni,jebi ga valja dat lovu a prakticno sam vec platio ove postojece pa bacam pare,polako malo kasnije.uglavnom u ovakvo auto se isplati ubacivat svasta i dvd na pr. a i felge su preskupe bar na nove mislim.
Prvo da vidim kako ce se ponasat (radio sam update sw jer mi je malo trzucko na malom gasu a i sad imam neke cudne zvukove oko 2000 obrtaja al ponekad i to kad se malo umlaci motor a prije updat-a je isto postojao taj zvuk al kad ga tek hladnog upalim i to prvo palenje-inace vuce ko konj za 1,6 masinu i prede na leru,ne cuje se u odnosu na 1,9 mk5-ca))dok je garancije pa onda malo nabacivat djelcica.