Eh ovako: :icon_smile:akka je napisao(la):Stavi Informacije o autu....Izgleda jako finooo
Ništa što se ove trice tiče bila bi grehota :icon_smile:GolFanatiCars je napisao(la):uh koje trice na forumu
prelijepa je, sve je bez greske, boja je odlicna, telge su taman za za taj motor :icon_biggrin:
svidja mi se u cjelosti
imal nekih planova mozda :icon_question::icon_biggrin:
Hvala drug, stvarno se i trudim oko održavanja, nije da se hvalim :icon_smile:GolFanatiCars je napisao(la):Svakako je fin golf ma nema ni potrebe radit, samo dobro odrzavat
onako sam iz radoznalosti pitao imali kakvih planova
Ma imao sam dvojku gti-a pa sam malo promijenio na slabije da se malo primirim, pa onda opet aBd nešto jače i tako u krugCoL3 je napisao(la):fin golf,ova mi je boja prelijepa za trice,ne treba joj nista vise raditi,ovako je pravo fina,pametnije je kada nesto jace uzimao
Pa upravo toSajo_Golf GT je napisao(la):Lrijepo izgleda
Samo kako mislis full oprema, koliko ja znam joker nije nesto sa opremom ali opet je lijepo auto
nookey je napisao(la):Pa upravo toSajo_Golf GT je napisao(la):Lrijepo izgleda
Samo kako mislis full oprema, koliko ja znam joker nije nesto sa opremom ali opet je lijepo auto
šalim se, ima sve osim klime...
Sajo_Golf GT je napisao(la):nookey je napisao(la):Pa upravo toSajo_Golf GT je napisao(la):Lrijepo izgleda
Moj rodjak ima istog jokera samo je crveni i motor je TDI
Nema el.podizace, nema boardcomputer, nema podesiv volan, nema grijanje u sjedistima, nema el. retrovizore, nema centralnu bravu, nema maglenke...itd
Eh sad ne znam kakav je tvoj:icon_question: Ako su isti onda je to drug daleko od full opreme:icon_smile:
nookey je napisao(la):Sajo_Golf GT je napisao(la):nookey je napisao(la):Pa upravo toSajo_Golf GT je napisao(la):Lrijepo izgleda
Nema el.podizace, nema boardcomputer, nema podesiv volan, nema grijanje u sjedistima, nema el. retrovizore, nema centralnu bravu, nema maglenke...itd
Eh sad ne znam kakav je tvoj:icon_question: Ako su isti onda je to drug daleko od full opreme:icon_smile:
E samo nema grijanje u sjedištima i maglenke su mi mahnuli komplet sa žmigavcima, sve ostalo ima...
Sajo_Golf GT je napisao(la):nookey je napisao(la):Sajo_Golf GT je napisao(la):nookey je napisao(la):Pa upravo toSajo_Golf GT je napisao(la):Lrijepo izgleda
E samo nema grijanje u sjedištima i maglenke su mi mahnuli komplet sa žmigavcima, sve ostalo ima...
Dobar je onda sa opremom
Daj slike unutrasnjosti........