Golf mk3 1.9TD :) Nova vozilica

Golf mk3 1.9TD :) Nova vozilica

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Kupljen nedavno, motor je bio u veoma losem stanju pa je 90% toga sredjeno...

Svi dihtunzi,zupcasti,spaner,semerinzi,nosaci svi itd... seleni,lezajevi,kociona crijeva pakne... ima toga dosta ugl sad je motor "nov" Ostalo je da se doradi par stvari sto se vanjskog i unutrasnjeg izgleda tice i bit ce ko bombonica uskoro ;)

Nemam nesto puno slika ali bit ce uskoro ;)

x1af4g.jpg

5ezi3r.jpg

rsfsye.jpg

2yyqr2x.jpg

Član
Unutrasnjos koliko go dbojom bila ne prakticna mi je VRHH!
A sta tebi bi s one skode?!
i pls rjesi se ove bubuljice izmedju farova ;)

Član
Skoda davno zavrsila karijeru :) Sto se tice ove seljacke maske rado bih stavio onu bez znaka, ali imam problem sto je ovaj znak retardirani urezan u haubu :(

Član
Anais je napisao(la):
Skoda davno zavrsila karijeru :) Sto se tice ove seljacke maske rado bih stavio onu bez znaka, ali imam problem sto je ovaj znak retardirani urezan u haubu :(

kad si sve sredio mozes i na haubu navariti da ne bude

neki je strucnjak sredjivao, bad look hauba a ostavljen znak:icon_mad:
sve u svemu fin autic, sta imas u planu od radova;)

Član
a vidio sam je bas neki dan u gradu i na piku sam je vidjao
lijepa je mada ovaj front je bas sjeban
a unutrasnjos mi je za 10 sem ovih kromiranih lajsni po vratima

Član
Ima papanskih detalja koji se polako uklanjaju bit ce to bombonica :) Trenutno u planu spustanje... Uspio sam malo zamaskirat ovu prednju masku famoznim mat crnim sprejom :cool: Moram uslikat pa postavit jbg malo normalnije izgleda :lol: Moram sjediste vozacevo da zamjenim jer se iskrivilo pa tako se i meni kicma iskrivi :) Imam dosta planova za neredni period... sve u svoje vrijeme i naravno koliko finansije mogu pogurat

Administrator
fin golf... iz tuzle ako se ne varam... nek je sa srecom i da te sluzi... ostalo ce doci polako na red...
unutrasnjost je odlicna, ali je prednji dio pravo los... nit je bad look kako treba a jos i taj znak urezan... ali doci ce to sve na svoje;) sretno u nastavku;)

Član
Slažem se as pajonirom.Extra unutrašnjost al je prenji kraj baš sjeban ovim "nakradnom" badlook-om, i furka na +4, pa znak urezan u haubu
hahah

Član
za pocetak promijeni auto u avataru :D postao si original wagenovac, nije vise kopija(skoda) :lol: :lol:
sretno u nastavku,
A ev gledam pozadi ti zatvoren i onaj znak vw i brisac....nekako mi to previse :icon_rolleyes: a i ja sebi htio isto posto cu radit auto...sad se kontam samo brisac a znak da ostane...

fin auto ;) unutrasnjost odlicno uradjena sve VRH sto se tice ofarbanih detalja samo skini hrom lajsne sa vrata ;)

eksterijer veoma dobro ali hauba i znak su bas detalji koji odudaraju, mislim da bi potpuno tvornicka hauba bila pun pogodak i maska bez znaka ali kad vec boja nije poznata neka bude ovako :) sredit ce se, lajsna povis tablice uklonjena a nije navuceno :icon_rolleyes: ako mognes uradi to :icon_biggrin:

Član
fin autic nek je sa srecom.....inace, javi se clanu "zatvoras", on je vec predstavljao ovu trojku na forumu, bila od njegovog kolege, mozda ti moze zbaviti kod boje....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.