markoNg Član 11.12.2010 #1 malo i moja kolica, je da su slike od ljetos al bit će i sadašnjih. [/URL] Uploaded with
markoNg Član 11.12.2010 #3 markoNg je napisao(la): malo i moja kolica, je da su slike od ljetos al bit će i sadašnjih. [/URL] Uploaded with [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img] [/URL][/img] bit će ovo sam imao na kompu moram prebacit slike pa obajvim. Kliknite za proširenje...
markoNg je napisao(la): malo i moja kolica, je da su slike od ljetos al bit će i sadašnjih. [/URL] Uploaded with [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img] [/URL][/img] bit će ovo sam imao na kompu moram prebacit slike pa obajvim. Kliknite za proširenje...
A Amer-civic Član 11.12.2010 #5 dobar golf , jos bi bio bolji kad bi naglasio crnu boju. zatamni stakla, inace felge mu bas dobro čuče.
dobar golf , jos bi bio bolji kad bi naglasio crnu boju. zatamni stakla, inace felge mu bas dobro čuče.
GolFanatiCars Član 11.12.2010 #6 Prelijep golf sve je kulturno i umjereno Felge takodje dobre lijepo mu pristaju :icon_smile:
markoNg Član 11.12.2010 #11 nisam htio namjerno masku jer svi stavljaju ovako je standard,a ubija ove šta nabacaju svega :icon_smile: nisam htio namjerno masku jer svi stavljaju ovako je standard,a ubija ove šta nabacaju svega :icon_smile: [/quote]
nisam htio namjerno masku jer svi stavljaju ovako je standard,a ubija ove šta nabacaju svega :icon_smile: nisam htio namjerno masku jer svi stavljaju ovako je standard,a ubija ove šta nabacaju svega :icon_smile: [/quote]