Amer-civic je napisao(la):Ja neki dan u Hidanima gore vidim golfa, kad ono na forumu
Uzivo je odlican
_nerko_ je napisao(la):Amer-civic je napisao(la):Ja neki dan u Hidanima gore vidim golfa, kad ono na forumu
Uzivo je odlican
hmm nepoznat mi je ovaj tvoj audi..
a slazem se,uzivo je uzivo jbg..hvala komso pozz
dzinn16v je napisao(la):Kako mislis KR sa 129 KS:icon_confused:
_nerko_ je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Kako mislis KR sa 129 KS:icon_confused:
Mislim k-glava 95kw 129K
gdje grijesim ?
_nerko_ je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Kako mislis KR sa 129 KS:icon_confused:
Mislim k-glava 95kw 129K
gdje grijesim ?
dzinn16v je napisao(la):_nerko_ je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Kako mislis KR sa 129 KS:icon_confused:
Mislim k-glava 95kw 129K
gdje grijesim ?
KR je starija godina bez lamda sonde i katalizatora i ima 139KS
A PL novija sa lamda sondom i kat. i ima 129 ks
Tako da moze biti ili jedno ili drugo...nemoze biti kr sa 129 ks...
Ima li senzor detonacije?
KR je oznaka motora 139 ks i nema veze sa K glavom,i PL 129 ks isto ima K glavu .Dobar gti._nerko_ je napisao(la):Po svemu sudeci PL je onda sa 129ks... a za taj senzor nisam obracao paznju..hvala na ispravci, al nije mi jasno bajg neki majstori i mehanicari,,kod par sam bio,mjenjao ulje i tak neke sitnice,i svaki kaze skoro isto " zeznute su ove k-glave" :S
Jesu zeznute...nedaj da svatko uplece prste_nerko_ je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):_nerko_ je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Kako mislis KR sa 129 KS:icon_confused:
Mislim k-glava 95kw 129K
gdje grijesim ?
KR je starija godina bez lamda sonde i katalizatora i ima 139KS
A PL novija sa lamda sondom i kat. i ima 129 ks
Tako da moze biti ili jedno ili drugo...nemoze biti kr sa 129 ks...
Ima li senzor detonacije?
Po svemu sudeci PL je onda sa 129ks... a za taj senzor nisam obracao paznju..hvala na ispravci, al nije mi jasno bajg neki majstori i mehanicari,,kod par sam bio,mjenjao ulje i tak neke sitnice,i svaki kaze skoro isto " zeznute su ove k-glave" :S