Član
klima,centralna,servo,el.podizaci,xenon
postavicu,dok malo zima protutnji,dok se stave nove fele,obrva,trebam gepek uraditi,na pola tablicu zatvoriti,ima li ko prednje crvene opruge?GolFanatiCars je napisao(la):golf je u odlicnom stanju sve je u granicama normale i lijepog izgleda
postavi nove te slike da vidimo kakav je sad
da ja sam ga prodavao ali sam odustao,ovo se ne prodaje,kupio juce prednje gewinde KW,u utorak stizu kozna sjedala orginal mk2,ubacicu i slike.pozzMeBeSad je napisao(la):pa cek sad jel se prodao ovaj golf il si ti vlasnik sto je prodavao ?
sve u svemu dobar golf
ne,ne,samo jos par sitnica i to je to :icon_smile:Bracogti78 je napisao(la):Golf ti je extra, i jedan mali prijedlog ; nemoj pretjerivati sa "napucavanjem" !
Golf2gti16v je napisao(la):da ja sam ga prodavao ali sam odustao,ovo se ne prodaje,kupio juce prednje gewinde KW,u utorak stizu kozna sjedala orginal mk2,ubacicu i slike.pozzMeBeSad je napisao(la):pa cek sad jel se prodao ovaj golf il si ti vlasnik sto je prodavao ?
sve u svemu dobar golf
ne,ne,samo jos par sitnica i to je to :icon_smile:Bracogti78 je napisao(la):Golf ti je extra, i jedan mali prijedlog ; nemoj pretjerivati sa "napucavanjem" !