Član
Evo da i ja predstavim svoj prvi projekat u pitanju je golf 2 1.6 diesel 87' . Trenutno stanje hmmm manje vise lose nakon skidanja interijera nadjeno par rupa ... zadnji blatobran u losem stanju , ali i to se popravilo, mjenjani stari pragovi ... itd . Auto napokon "zakrpljeno" , sada prebaceno u drugu garazu da se zavrsi zastita i pripremi za farbanje ... uskoro slijede ostale slike .
U planu imam sljedece :
1. Poslije farbanja slijede nove opruge spustanje auta ( dok se ne skupe pare za gewinde) (Hvala Jasmin001 )
2. Generalka motora
3. ATS cup 15" felge 195/50 r15 koje su na poliranju (DANKE NOKE! )
4. Mjenjanje untraasnjeg osvjetljenja mjenjanje dioda na prekidacima , instrument tabli. (Hvala elektricaru Almiru )
5. Zatamnjivanje zadnjih stakala
6. Postavljanje nove zvucne izolacije u kompletnom autu
7. presvlacenje tapacirunga i sjedista u crno platno eventualno kozu sa crvenim trim koncem
8. Zadnje red -black crystal smoked stopke
9. Novi volan od novije tipe vjerovatno fabricki nista sa strane
10. Uraditi crvenu liniju na karambolkama (plitkim)
Eto ukratko neki buduci planovi koji bi se trebali ostvariti do kraja ove eventualno iduce sedmice. Ne planiram nista vise raditi na vanjskom izgledu zelim zadrzati fabricki izgled nikakvih dodatnih plastika . Uglavnom uskoro cete vidjeti gotov proizdov ... hehe eto mozete komentarisati uskoro .. Lijep pozdrav, i evo slika od radova.
Ah umalo da zaboravim tu je moj vjerni posmatrac i moj najbolji prijatelj Kai
Pomno prati radove na svom prevoznom sredstvu hehe...
Eto toliko za sada ... ostale slike stizu uskoro pa do iduceg vidjenja
PS: Sve kritike i komentari su dobrodosli
U planu imam sljedece :
1. Poslije farbanja slijede nove opruge spustanje auta ( dok se ne skupe pare za gewinde) (Hvala Jasmin001 )
2. Generalka motora
3. ATS cup 15" felge 195/50 r15 koje su na poliranju (DANKE NOKE! )
4. Mjenjanje untraasnjeg osvjetljenja mjenjanje dioda na prekidacima , instrument tabli. (Hvala elektricaru Almiru )
5. Zatamnjivanje zadnjih stakala
6. Postavljanje nove zvucne izolacije u kompletnom autu
7. presvlacenje tapacirunga i sjedista u crno platno eventualno kozu sa crvenim trim koncem
8. Zadnje red -black crystal smoked stopke
9. Novi volan od novije tipe vjerovatno fabricki nista sa strane
10. Uraditi crvenu liniju na karambolkama (plitkim)
Eto ukratko neki buduci planovi koji bi se trebali ostvariti do kraja ove eventualno iduce sedmice. Ne planiram nista vise raditi na vanjskom izgledu zelim zadrzati fabricki izgled nikakvih dodatnih plastika . Uglavnom uskoro cete vidjeti gotov proizdov ... hehe eto mozete komentarisati uskoro .. Lijep pozdrav, i evo slika od radova.
Ah umalo da zaboravim tu je moj vjerni posmatrac i moj najbolji prijatelj Kai
Pomno prati radove na svom prevoznom sredstvu hehe...
Eto toliko za sada ... ostale slike stizu uskoro pa do iduceg vidjenja
PS: Sve kritike i komentari su dobrodosli