Gdje uraditi limariju ? Sarajevo i okolica !

Gdje uraditi limariju ? Sarajevo i okolica !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav za sve . . .
Treba mi mala pomoc , zanima me gdje u sarajevu ili okolici ima neki majstor koji radi s limarijom , imate li nekog preporucit da ste vi radili da vam je dobro uradeno neki broj lokaciju bio bi zahvalan :icon_smile:

Član
RE: Gdje uraditi limariju ?

Zna ti Liga i Bekir najboljem,ima dole u Butmiru,momak gluhonijem ali ima zlatne ruke,pitaj Ligu,njemu je uradio fenomenalan posao ;)

Član

znam za tog momka u butmiru , ako jos neko zna nekog da radi nek javi hvala
radi se o Opel Omegi....

Treba i meni, imao sam malu nezogodu pa bi trebalo srediti vrata, takodjer lokacija Sarajevo:icon_biggrin:

Član
Imas jako dobrog limara kad ides tranizitom prema trgu austrije, nekih 300m prije okretaljke, odma prije one kasarne il sta je vec, znaci radnja je odma preko puta papagajke, ne znam tacno kako se covjek zove, ali radi veoma dobro, pogotovo jer je covjek bas autolimar, a ne kako vecina limara koji su ustvari lakireri pa ti upsut lupaju po limuxD

Član
Ja bas nisam zadovoljan sa gluhonjemim iz Butmira.. Meni je nekad davno Golfa mk2 farbo.. kriza, al eto :icon_mad:

Član
limar al samo limar - Ismet Bukva a nalazi se na barama iza bunje
dobro iskustvo stari majstor nije skup al je zato spor ;)

Član
ima jedan odlican u hadžicima, meni je licno i prijatelj, ali je dosta poskup, i nekad je tesko termin dobiti, ali radi samo bolja auta..ja sam farbao passat 6 kod njega, i jos nekih auta,odlicno je uradio..uglavnom su auta dobra..eto toliko, cisto informativno..

Član
a zar niko nema neki broj od tih ljudi ?
i meni treba limar koji ce da se rijesi hrde i da to uradi ako treba
a poslije toga farbanje

Član
Ako ti je neki bolji auto u pitanju i mozes cekati da dodjes na red ja ti mogu dati broj jednog majstora u Lukavici, sve ove auto kuce rade lim kod njega.

Ma ovaj ti ne radi hrdju i te gluposti, samo teze kvarove na boljim autima.
Evo ti broj jednog servisa, farbaju, rade lim sve...
065 678 305

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.