darkos je napisao(la):mislim da je bila guma ispod servo uredjaja (za kocnice) tu gumu probijes a mozes i da izvadis (vec predvideli za provlacenje kablova :icon_biggrin: )
mladen_zu je napisao(la):ja imam audi b4 kod mene ti je bila rupa na desnoj strani ispod onog pretinca za stvari,maknest tapacirung i skroz gore moras zavuc ruku,inace se vidi kad gledas od motora da ima rupa ili pak ta guma,koja je predvidjena da se tu provuce kabel.
mladen_zu je napisao(la):znaci kad gledas izvana mora biti negdje ne bas ispod akumulatora ali u tom vidokrugu....mozda je obojan u boju auta pa je neprimjecujes
mladen_zu je napisao(la):pa da ja mislim da je tebi isto kao i meni rupa na desnoj strani,ako ne probaj pogledati na ljevoj strani
marko_v je napisao(la):skini jednu gumu sa tih rupa ispod serva,probusi je pa kroz nju provuci kabal,trebao bi izaci negdje kod papucica,dalje pocupas lajsnu kraj sjedala (ispod vrata) tu imas mjesta za kabal,skines zadnje sjedalo provuces kabal kroz neku rupu i u gepeku si :icon_biggrin: cinceve isto tako samo sa druge strane,nemoj da ti idu blizu naponskog........ ja prije par dana provlacio tako
adi187 je napisao(la):Samo pazi ako ti je kabal bas tako nisko postavljen da ne zakaci za nesto il slicno i eto ti belaja ak se osteti ..:icon_rolleyes: stegni ga onim plasticnim stezaljkama da ne mrda nikuda ....:icon_smile:
[/quote
ma provukao sam ga ko u prici:lol::lol:
svezao vezicama nemoze mrdnut