boka003 Član 13.04.2017 #1 Da li je neko koristio gore navedeni marker i kakako mu se pokazao ? Sent from my Letv X500 using Tapatalk
Da li je neko koristio gore navedeni marker i kakako mu se pokazao ? Sent from my Letv X500 using Tapatalk
Zeran Član 13.04.2017 #2 boka003 je napisao(la): Da li je neko koristio gore navedeni marker i kakako mu se pokazao ? Sent from my Letv X500 using Tapatalk Kliknite za proširenje... Jesam ja jesnom kupio iz zajebancije. To ti je samo bezbojni lak u vidu markera. Glupost Gesendet von meinem HT3 Pro mit Tapatalk
boka003 je napisao(la): Da li je neko koristio gore navedeni marker i kakako mu se pokazao ? Sent from my Letv X500 using Tapatalk Kliknite za proširenje... Jesam ja jesnom kupio iz zajebancije. To ti je samo bezbojni lak u vidu markera. Glupost Gesendet von meinem HT3 Pro mit Tapatalk
boka003 Član 13.04.2017 #4 oke, tako sam i mislio pa sam zato pitao, ostaje onda poliranje Sent from my Letv X500 using Tapatalk
oke, tako sam i mislio pa sam zato pitao, ostaje onda poliranje Sent from my Letv X500 using Tapatalk