aksham je napisao(la):
Ko je projektovo krov ako se moze znati :icon_question: a pegla je za 10 stvarno svaka cast
Ovak peglu je radio 1991. godine frend Mario Miletić iz Zagreba i to sa 18 godina u podrumu dok su bile uzbune sve šta je na autu on je osobno napravio tako i taj metalni krov koji je također njegova ideja ,još jednom napominjem sam je sve izradio sam,nema ništa plastike na auto sve je lim i nikakvi kalupi ne postoje ili tome slično.Trenutno je auto kod mog bratića koji je peglu doradio prije 4 godine ja sam nešt pomogao,moj bratić i taj frend koji je napravio peglu su kumovi i bratić je dobio peglu đabe al pod uvjetom da je ne prodaje...i eto trenutno je od renolčeka četvorke unutra motor...prije je bio od yuga 45 A sad za felge hmmmm treba love jer pegla je napravljena sa što više maximalno manje troškova...Inače na prvim slika sam ja hehe :lol:
Ako netko hoče sponzorirati auto sa audio akustikom može dogovor da se poljepe naljepnice od sponzora..
Zadnje dvije slike su moj dizajn
usput koliko trebam imat postova da bi mogao staviti oglas da prodajem dvd radio...thanks