Član
Ovo je moj projekat,,,dijelovi su dostupni u ceskoj zanima me kako da dodjem najbrze do tih dijelova,,al da nemoram ja ici u cesku,,da li mogu nekako preko nekog servisera,ili mehanicara,,,please ako neko zna il ak mi moze pomoc u pitanju nabave dijelova neka se izjasni u ovoj temi...
Evo kako sam ja to ukratko smislio,,,
Prednji branik ''RS Type'' ~1033kn
Dodatak za prednji branik ''ispod'' ~195kn
Dodatak za prednji branik ''iznad'' ~390kn
Pragovi ''RS Type'' ~332kn
Zadnji branik ''RS Type'' ~893kn
Rep koji bi stavljo bio bi univerzalni srebrni,,,,poput ovakvih,,,stim da ovi nisu srebrni,,a i od plastike su,,,
ovakav bi najprije ugradio samo sto ne bi bio ovakav dizajn....cim nadjem ono sto zelim postavit cu sliku...
Pitanje uvezi felgi,,,koje bi ja bez ikakvih problema mogao stavit felge,,,,sad su 13"
da li mogu ici 14" na feliciu bez ikakve dorade....
I ovako bi to trebalo biti,,,,molim pomagajte,,,,,ovo zelim sto prije napravit na svojem autu...
Evo kako sam ja to ukratko smislio,,,
Prednji branik ''RS Type'' ~1033kn
Dodatak za prednji branik ''ispod'' ~195kn
Dodatak za prednji branik ''iznad'' ~390kn
Pragovi ''RS Type'' ~332kn
Zadnji branik ''RS Type'' ~893kn
Rep koji bi stavljo bio bi univerzalni srebrni,,,,poput ovakvih,,,stim da ovi nisu srebrni,,a i od plastike su,,,
ovakav bi najprije ugradio samo sto ne bi bio ovakav dizajn....cim nadjem ono sto zelim postavit cu sliku...
Pitanje uvezi felgi,,,koje bi ja bez ikakvih problema mogao stavit felge,,,,sad su 13"
da li mogu ici 14" na feliciu bez ikakve dorade....
I ovako bi to trebalo biti,,,,molim pomagajte,,,,,ovo zelim sto prije napravit na svojem autu...