IGY je napisao(la):mislim da ti raspon sarafa ne odgovara
elmir je napisao(la):raspon sarafa ti je isti i u renoa i u golfa.. et nije neki problem u celicara vec ti je problem centralna rupa..u golfa ti je ja mislim fi56.1 a u renoa fi60.1. dakle trebali bi ti prstenovi a ostalo kod celicnih felgi neigra nikakvu ulogu..ja sam na fiata uzeo od renoa alu felge i moram prstenove jos nabaviti vec imam sarafe i sve 5..dakle tebi trebaju prstenovi
robyby89 je napisao(la):elmir je napisao(la):raspon sarafa ti je isti i u renoa i u golfa.. et nije neki problem u celicara vec ti je problem centralna rupa..u golfa ti je ja mislim fi56.1 a u renoa fi60.1. dakle trebali bi ti prstenovi a ostalo kod celicnih felgi neigra nikakvu ulogu..ja sam na fiata uzeo od renoa alu felge i moram prstenove jos nabaviti vec imam sarafe i sve 5..dakle tebi trebaju prstenovi
E to trazim da mi neko kaze ko ima iskustva s tim...sutra cu mu ponjeti jednu gumu i felgu pa nek vidi paseli mu i nek nabavlja te prstenove:lol: Hvala puno
emirEX_sa je napisao(la):moze i razmak odgovara. mi smo na clio stavili felge od golfa i centralni otvor je bio ok tako da pase bez problema
elmir je napisao(la):emirEX_sa je napisao(la):moze i razmak odgovara. mi smo na clio stavili felge od golfa i centralni otvor je bio ok tako da pase bez problema
negdje ima ono ramak rupa,ET, u svih auta.. i pise da je u renaulta(clio) razmak fi60,1 a u vw(golfa 2) fi 56,1..
emirEX_sa je napisao(la):ovdje pise renault 60, a vw 57. ne znam kako ali smo mi felge stavili bez problema
IGY je napisao(la):ja nemam te prestenove
i pocne auto da mi se trese kad predzem 80
i trese do nekih 100
preko se manje osjeti
na 170 je sve normala
na 200 ne znam jer ibiza ne moze toliko