Brum Brum je napisao(la):Nek zavrne 4, peti nece imati gdje :lol:
ne mogu te felge na 4x108
zlajaaa je napisao(la):5 šarafa felga na 4 šarafa glavčinu, nešto ne štima
Skrabo je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):5 šarafa felga na 4 šarafa glavčinu, nešto ne štima
A niste me shvatili dobro :lol:..Felge su univerzalne imaju 8 ili 10 sarafa nezz ejr ih nisam ja gledao i vidio jos..Ali kaze mi drug da pise na njima 5x108 i 5x100.dns ce ih probati mogu li mu
Skrabo je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):5 šarafa felga na 4 šarafa glavčinu, nešto ne štima
A niste me shvatili dobro :lol:..Felge su univerzalne imaju 8 ili 10 sarafa nezz ejr ih nisam ja gledao i vidio jos..Ali kaze mi drug da pise na njima 5x108 i 5x100.dns ce ih probati mogu li mu
emir_89 je napisao(la):Skrabo je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):5 šarafa felga na 4 šarafa glavčinu, nešto ne štima
nisu one univerzalne pa da mogu na svako auto, nego mogu oba ta raspona. nema hljeba da mogu na 4*100 ili 108 ako su felge sa 10 rupa