saledoboj je napisao(la):ak si pocetnik nije lose,tako se i pocinje golfic 3 4 i sl...imsa link od originalne slike:icon_question:
hahaha ama original u original velicini ne taj mali16ventila je napisao(la):saledoboj je napisao(la):ak si pocetnik nije lose,tako se i pocinje golfic 3 4 i sl...imsa link od originalne slike:icon_question:
ima na ovoj u cosku desnom
saledoboj je napisao(la):hahaha ama original u original velicini ne taj mali16ventila je napisao(la):saledoboj je napisao(la):ak si pocetnik nije lose,tako se i pocinje golfic 3 4 i sl...imsa link od originalne slike:icon_question:
16ventila je napisao(la):saledoboj je napisao(la):hahaha ama original u original velicini ne taj mali16ventila je napisao(la):saledoboj je napisao(la):ak si pocetnik nije lose,tako se i pocinje golfic 3 4 i sl...imsa link od originalne slike:icon_question:
aha,mah imam sliku al mrsko mi stavljat..hehe,sta ,hoces i ti da je uradish...heh
e hvala brate kad zavrsim okacim ga pa gledajte:lol:16ventila je napisao(la):evo pa mi javni kad je zavrsis da vidim..