erol_brcak Član 31.05.2009 #5 vladica85 je napisao(la): nisam strucnjak sa ps al ovo uopste ne izgleda lose po nekim detaljima Kliknite za proširenje... Pa normalno da ne izgleda lose druze,ovo je Roobi,majstor nad majstorima za brush alatku!
vladica85 je napisao(la): nisam strucnjak sa ps al ovo uopste ne izgleda lose po nekim detaljima Kliknite za proširenje... Pa normalno da ne izgleda lose druze,ovo je Roobi,majstor nad majstorima za brush alatku!
cico_mevle Član 01.06.2009 #7 haha takmicimo se protiv njega (roobia) na svjetskom prvenstvu hahaha sad je :lol::lol::lol: na nivou :123: pozz cico
haha takmicimo se protiv njega (roobia) na svjetskom prvenstvu hahaha sad je :lol::lol::lol: na nivou :123: pozz cico
tarik_91 Član 01.06.2009 #8 ma roobi mala seljacina heheh...nisu oba roobi-eva....drugi je od etkin dogan-a ili ti ga Active_design-a...on mi je puno bolji od roobi-a
ma roobi mala seljacina heheh...nisu oba roobi-eva....drugi je od etkin dogan-a ili ti ga Active_design-a...on mi je puno bolji od roobi-a
erol_brcak Član 01.06.2009 #10 roobi mala seljacina ? Ajd dobro I kakav AD ne moze prismrditi roobiju.Nemoj se provaljivat bolan
tarik_91 Član 02.06.2009 #11 daj erole nemoj se ti provaljivati...znam obojicu privatno na msn-u....ako mu ne moze prismrditi kako ga je onda dobio na proslom wtb-u???
daj erole nemoj se ti provaljivati...znam obojicu privatno na msn-u....ako mu ne moze prismrditi kako ga je onda dobio na proslom wtb-u???
sandi_azra Početnik 02.06.2009 #13 hajd tarik stavi ti neki svoj rad da je priblizan ovim od roobija eto jos od roobia ..:lol::lol::lol: ovaj kamion je nesto najmocnije sto sam dosad vidio..:icon_eek: evo jos jedan
hajd tarik stavi ti neki svoj rad da je priblizan ovim od roobija eto jos od roobia ..:lol::lol::lol: ovaj kamion je nesto najmocnije sto sam dosad vidio..:icon_eek: evo jos jedan