kavaz je napisao(la):Registruj se na paypal, bar sam ja preko toga isao, jer je kao sigurnije, nego direktno karticom placati.
Kad registrujes tu karticu na paypalu, na ebayu izaberes paypal kao nacin placanja, potvrdis to i cekas postara :icon_biggrin:
EDIT: Registracija na paypal ti skine oko 4KM za potvrdu, ali kad uzmes izvod u banci bude na njemu kod koji uneses tamo na stranici paypal, i vrate ti taj iznos.
zAaKy je napisao(la):E ovo me handri, nece da mi prihvati karticu, ko neka zabrana od banke, ima ova 3 broja iza, i raifajsenova je kartica, ali neće i dalje. Do duše kartica je maestro, možda to pravi neki problem
laki_grcica je napisao(la):ne znam sto
al nesto neam povjerenja u ovo "onlajn" kupovanje
sve nesto mislim da cu biti prevaren :icon_smile:
mozda zato sto nisam nikad nista kupovao
Pa imam neke predrasude svoje ,al et :lol:
zAaKy je napisao(la):Bez suvišnih komentara, vladica, na racunu imam para tako da to nije problem 100%
sub3r je napisao(la):ne moras ni raditi tu verifikaciju ako neces kupovati nista skuplje od 100$
samo upises podatke, ako prihvati karticu ides odmah na kupovinu, ja svoju jos nisam verifikovao a kupio sam 10-tak artikala u ovo mjesec dana, mrsko mi otii do banke traziti izvod da verifikujem karticu.
zAaKy je napisao(la):Ovo riješeno, debitna kartica od raifajsen banke nemože. Idem tražiti novu karticu, visa electron
kod mene je rajfajzen debit visa elektron i radi paypal?zAaKy je napisao(la):Ovo riješeno, debitna kartica od raifajsen banke nemože. Idem tražiti novu karticu, visa electron