Član
Ako može bilo kakav tip gdje su povoljni dijelovi za Punto Sporting, naravno i kvalitetni:icon_question:
Thx
Thx
-adnan- je napisao(la):Mozda ti je najbolje da veliki servis uradis u onom servisu kod Bosnalijeka(ako si iz Sarajeva).
moj radni kolega vozi Stila jtd, i uradio je veliki servis kod njih.
oko 480 km ga kostalo, sa njihovim djelovima. mislim da ima i garancija.
za punta je vjerovatno jeftinije.
-adnan- je napisao(la):neznam tacno naziv servisa. znam da je to servis za ova italijansaka auta. vlasnik se zove Dino.
kolega je provjeravao, i servis za ovog Stila bi puno vise kostao kod Hote.
E sad neznam da li je isti kvalitet ugradjenih djelova.
Vjerovatno ti vise informacija mogu dati forumasi koji voze fiatova vozila.
Lingo Sporting je napisao(la):u jukicevoj ima ovaj servis:
potpuni naziv Dedović Muhamed, Samostalna zanatsko trgovačka radnja AUTO SERVIS-DEDOVIĆ , Sarajevo
adresa JUKIĆEVA 87
mjesto 71000 SARAJEVO dio
odgovorno lice MUHAMED DEDOVIĆ
telefon 208-600
Nazvat cu danas i raspitati se...
olensoner je napisao(la):Lingo Sporting je napisao(la):u jukicevoj ima ovaj servis:
potpuni naziv Dedović Muhamed, Samostalna zanatsko trgovačka radnja AUTO SERVIS-DEDOVIĆ , Sarajevo
adresa JUKIĆEVA 87
telefon 208-600
heh, moze sad svasta biti, u jukicevoj imas fiat, land rover, renault i peugeot servis, sad koji je od tih
Lingo Sporting je napisao(la):olensoner je napisao(la):Lingo Sporting je napisao(la):u jukicevoj ima ovaj servis:
adresa JUKIĆEVA 87
telefon 208-600
heh, moze sad svasta biti, u jukicevoj imas fiat, land rover, renault i peugeot servis, sad koji je od tih
:lol: Ko ce ti ga znati!