dijagnostika savjet

dijagnostika savjet

Član
ljudi uzeo bih neku dijagnostiku za kucne upotrebe pa me interesuje valja li ovo ista
http://www.pik.ba/artikal/1392235/autodijagnostika-vcds-10-62-vag-com-upustvo-u-pdf/

je li uzimao ko? i ne ocekujem nesto puno, cisto da moze da ocita greske obrise ih i sl... nije skupo nimalo ali zato i ne vjerujem da je nesto...

Član
Jesam ja, narucivao ja drugu upravo od toga, i testirano na dosta auta do sada, ocitavanje greski, brisanje, postmatranje parametara, podesavanja funkcija centralnog zakljucavanja, sve radi, testirao na mom autu. ;)

Član
znaci nije fol? pa moracu to onda kupiti...
btw samo da ti kazem gume su vrh uzeo sve 4 nokian rules :)

Član
moj savjet pogledaj e-bay , nedavno sam gledao onako iz dosade ove stvarcice za dijagnostiku i moze se za dosta manje novca ovo nabaviti,(pogledaj slike na artiklima kod lika na profilu i ima slika koje imaju ''vatermark'' naziv ukucaj na google ili ukucaj naziv i dodaj .com pa prelistaj...

Član
adams je napisao(la):
moj savjet pogledaj e-bay , nedavno sam gledao onako iz dosade ove stvarcice za dijagnostiku i moze se za dosta manje novca ovo nabaviti,(pogledaj slike na artiklima kod lika na profilu i ima slika koje imaju ''vatermark'' naziv ukucaj na google ili ukucaj naziv i dodaj .com pa prelistaj...

znam za e bay samo ne znam kako za dostavu...

Član
kontaktiras prodavaca i pitas koliko izadje sa dostavom kesha..eventualno(mozda prodje carinu ) na taj iznos cijene uredaja dodas 30 ili 32% carine i poreza i skontas se... a i kako god da okrens mislim da dostava nije veca od 10 eura..

Član
ma vjerovatno cu uzeti pa kako bude... hvala svima koji su se ukljucili u diskusiju... ;)