Digitalni Receiveri?

Digitalni Receiveri?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
mene bas zivo interesuje postoji li ijedan a da fercera bez problema... i kako se raja snalazi za kljuceve ili rade na sharingu bla bla... malo sam ispo iz fazona... al sam uzivo na samsungu 9500... naravno govorim u proslom vremenu..........

Član
pustili su danas... al ja nisam nista naso... preko dvb dekodera... uglavnom nikakve digitale nema.. e sad da li se treba placati to posebno... sudeci po oglasu ne treba... al ko ce ti ga znati... ja sam zvao eltu... al se niko ne javlja :D

imam strong 6125, ali sam mu svasta mijenjao, cip od novije verzije, isto tako i software, a sto se tice kljuceva, uglavnom gledam Thor, a posto je to jedan od najgledanijih satelita kod nas onda se lahko mogu i naci "friski" kljucevi za njega po raznim forumima... i da kljuceve uglavno rucno unosim, neda mi se zezati sa kablovima...

Legend
bulex je napisao(la):
pustili su danas... al ja nisam nista naso... preko dvb dekodera... uglavnom nikakve digitale nema.. e sad da li se treba placati to posebno... sudeci po oglasu ne treba... al ko ce ti ga znati... ja sam zvao eltu... al se niko ne javlja :D

po obicaju:lol:

Član
Victoriu koristim a hvatam digi paket kanala 103 kanala!!!!
i jos plus ovi slobodin kanali na eutel satu hotbirdu!!!
digi se zakljucava svako mjesec dana a nekad i dva, i onda promjenim kljuceve i gotovo!!!

Član
sto se tice kanala dobar je jer je sve al u boga dragog sve otkljucano... ali kvalitet slike je na raznini youtube-a

bulex je napisao(la):
sto se tice kanala dobar je jer je sve al u boga dragog sve otkljucano... ali kvalitet slike je na raznini youtube-a

sto se tice kvaliteta slike imas one High Definition Dreambox-ove, ali je cijena paprena...

Član
olensoner je napisao(la):
bulex je napisao(la):

sto se tice kvaliteta slike imas one High Definition Dreambox-ove, ali je cijena paprena...

ma nije toliko samo 900km sa cam sharing-om mislim daj ba :icon_eek:

Član
ne treba ti receiver ako ti je tv u mogucnosti da prima digitalni signal i imas obicnu dvb antenicu koja je 20 30 eura

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.