RE: DEFILE KROZ GRAD ZA NASEG DRUGA I PRIJATELJA ŽANA ŠILJEGOVIĆ
Bio sam s rajom i mogu samo reci da je stvar sto se nocas desila vrijedna svake pohvale za raju koja je takodje bila prisutna... vidjeti onoliko ljudi "naseg profila" na jednom mjestu, u koloni bez gluparija i slicnih SHOW OFF gluposti je stvarno za svaku pohvalu...
Ne znam da li ste svjesni, ali pokazali smo koliko smo "pogodjeni", koliko nam je zao, i najbitnije koliko smo SLOZNI samo kada hocemo... policija je pratila cijeli dogadjaj... sto patrolnim kolima sto onim presretacima koje niko nije ja mislim primjetio.. ali sve 10... sve je na svu srecu dobro proslo.... svi za jednog jedan za sve !...
RIP ZAN , brate nas !
P.S. Sram bilo one koji su mogli, a nisu dosli.... ( BIO BITNIJI IZLAZAK U GRAD, kojekakva pijanka nego prisustvovati onakvom mogu slobodno reci ... ma ustvari nemam rijeci koje bih upotrijebio da opisem onako nesto sto se nocas desilo)
btw... Polako ce istina isplivati na povrsinu i razni mediji , konkretno Avaz ce se zapitati za mnoge stvari, da ne spominjem doticnog novinara koji je napisao clanak u vezi ZAN.a za ono sto se vec nazalost desilo.
tepSIJA