daki Legend 11.02.2009 #1 Vozac-ica Indy Car utrka, i ujedno prva djevojka koja je osvojila Indy Car utrke. Ja i ovog Forda, mora se svugdje pojaviti
Vozac-ica Indy Car utrka, i ujedno prva djevojka koja je osvojila Indy Car utrke. Ja i ovog Forda, mora se svugdje pojaviti
smajke Član 11.02.2009 #10 Da mi je jedna vaka da me vozi na poso svaki dan bi kasnio Ma sta kasnio nek mi i otkaz daju bolilo bi me
Da mi je jedna vaka da me vozi na poso svaki dan bi kasnio Ma sta kasnio nek mi i otkaz daju bolilo bi me
E edoze Član 11.02.2009 #11 tibor987 je napisao(la): jao formuuuuleeeeee F(uck)1 :icon_eek::icon_eek::icon_eek: Kliknite za proširenje... :lol::lol: extra je zenka
tibor987 je napisao(la): jao formuuuuleeeeee F(uck)1 :icon_eek::icon_eek::icon_eek: Kliknite za proširenje... :lol::lol: extra je zenka
CAVALINO Član 22.02.2009 #13 Neka malo promjena neka imamo i zena u F1, samo nesto kontam sta ce ona biti vozac USF1 tema i ujedno njihov top model bogme dvije plate
Neka malo promjena neka imamo i zena u F1, samo nesto kontam sta ce ona biti vozac USF1 tema i ujedno njihov top model bogme dvije plate
erol_brcak Član 24.02.2009 #14 :icon_eek: i vozi dobro i izgleda ovako,eek! edit:Ups stara tema! ali hajd i nije,dva dana samo