daljinsko paljenje auta??

daljinsko paljenje auta??

gox

Član
pozz gledo sam na netu neka auta automatic pale se na daljinski zna li neko o cemu se radi ima li iko u bih da to moze odraditi?

Legend
GOX01 je napisao(la):
pozz gledo sam na netu neka auta automatic pale se na daljinski zna li neko o cemu se radi ima li iko u bih da to moze odraditi?

kume javi se Brumu, ili EmirEx u oni ti to mogu uradit, cini mi se da ovaj alarm sto prodaju, ima tu opciju, a moguce i da ti moze ugradit samo taj modul bez alarma

ako nemas broj, javni mi pa da ti dam
;);)

Član
naknadno se moze ugraditi, daljinsko paljene od skutera, prijatelj jedan je to ugradjivao.. a negdje oko 70-80km ga je uzasao taj set prije godnu..

gox

Član
.nOKe je napisao(la):
GOX01 je napisao(la):

kume javi se Brumu, ili EmirEx u oni ti to mogu uradit, cini mi se da ovaj alarm sto prodaju, ima tu opciju, a moguce i da ti moze ugradit samo taj modul bez alarma

ako nemas broj, javni mi pa da ti dam
;);)

ok moze li broj ili link tog alarma da pogledam

trizex je napisao(la):
moze, nije nikakav to problem, imam to na autu :)

kako sta gdje koliko para :))

Legend
Brum je napisao(la):
Magicar: Cijena 200KM, alarm sa pejdžerom, mogucnosti:

SIGURNOSNE KARAKTERISTIKE:

-- SENZOR VRATA
-- SENZOR GEPEKA I HAUBE
-- PRIKAZ OTVORENIH VRATA
-- PRIKAZ OTVORENE HAUBE
-- KASNJENJE AKTIVIRANJA VRATA KOD VOZILA SA KASNJENJEM GASENJA UNUTRASNJEG OSVJETLJENJA
-- SHOCK SENZOR
-- PREDALARM I GLAVNI ALARM
-- PREMOSTENJE ALARMA PREKO DALJINSKOG
-- 24 SATNA KONTROLA SA PAGER FUNKCIOM
-- VIBRACIJA NA DALJINSKOM
-- SIGNAL NA PAGER DALJINSKOM
-- VELIKI DOMET DO 1000m
-- PREKID STARTOVANJA / IMOBILAJZER
-- INFORMACIJA O PRIRODI UZBUNE
-- MEMORIJA
-- PANIK ALARM I ALARM PROTIV OTMICE
-- VEOMA GLASNA SIRENA 130dB 6 TONOVA
-- SIGNALIZACIJA ZMIGAVCIMA

DODATNE OPCIJE:

-- LED INTEGRISANI PAGER SENZOR
-- DALJINSKO PLAJENJE MOTORA
-- TIMER FUNKCIJA
-- D.P.S. (DALJINSKI PAGING SISTEM)
-- AUTOMATSKO AKTIVIRANJE ALARMA
-- PRIKAZ VOLTAZE BATERIJE
-- SENZOR TEMPERATURE
-- VRIJEME
-- UPOZORENJE O UPALJENIM SVJETLIMA
-- SIGNALIZACIJA OTVORENIH VRATA
-- TIHI MOD
-- POTVRDA SIRENOM I PARKING SVJETLIMA
-- KONTROLA PROZORA
-- DALJINSKI PAGING SISTEM
-- 3 AUX KANALA
-- PROVJERA STATUSA PREKO PAGER DALJINSKOG
-- DVOSMJERNI PAGER DALJINSKI

DALJINSKO PALJENJE MOTORA - OPCIJE

-- DALJINSKO PALJENJE MOTORA
-- DRUGI IZLAZ (PALJENJE/ACC/START/SVJETLA)
-- SIGURNOSNI MOD ZA MANUELNU TRANSMISIJU
-- KONTROLA ALTERNATORA
-- TIMER MOD
-- TURBO MOD
-- DIZEL OPCIJA
-- BENZIN OPCIJA
-- KONTROLA VIBRACIJA I BUKE

11kw48w.jpg

vy3ynm.jpg

2yuxcvt.jpg

dya9eh.jpg

Kontakt: 061/537-432
Lokacija Sarajevo, saljem na adresu, kupac placa dostavu

Član
mozda planira koju pljacku al nema vozaca, ili kao sto ima na autima u rusiji npr. da se ugrije unutra kad je hladno i ti dodjes na toplo i da mu je odma spremno auto za polazak da su i prozori odmaglili i tako to ko ce znati svakom je druga potreba ali ev ja imam cobru ovu najnoviju i fkt me ovaj alarm bas privlaci ak nist zbog ovih dojava da mi je neko oko auta jer ga ja ne vidim sa prozora a i ne trzam se na svaki sum iako je vw

Član
GOX01 je napisao(la):

Ako mislis na neko novije auto ugrađivati to se ne isplati, zelio da ugradim dok sam imao Golfa 4 i odustao, jednostavno imobilajzer vozila to ne dozvoljava, jer brava nema očitan kod sa ključa, moze se uraditi ali onda bi se morao "ubiti" kod...
ako su mene lagali,lazem i ja vas...:lol:

Član
ja znam za to odavno znao ali u praksi sam rijetko vidjao osim na automaticima volvo merc.... a sad sto kaze bekir svaki je kljuc kodiran sto znaci ak se na novije auto stavlja osposobili ste auto jos lakse da vam ga odvuku

Član
Sve super ali bas ovaj problem kod kljuca je veliki.Mislim da je bolja zastita kod kljuc od alarma, sto bi bilo steta da se ostane bez kod kljuca.
Kod nemoras ubiti, jednostavno izvadis plocicu sa kodom iz kljuca, i zaljepis je za onaj uredjaj koji ocitava kod, i to negdje zavuces da se ne vidi.