Bosna i Hercegovina: Obavezno korištenje na svim sjedištima koja su opremljena sigurnosnim pojasom
Franki je napisao(la):Cuj ako nema onda nema veze pa poskidat cu ih sve onda i nikom nista :lol::lol:
IGY je napisao(la):Franki je napisao(la):Cuj ako nema onda nema veze pa poskidat cu ih sve onda i nikom nista :lol::lol:
to se odnosi na starija auta koja nisu seriski imali pojaseve
mene je jednom drto peglao sto nazad putnici u ibizi nisu bili vezani, a ja poskidao pojaseve smetali mi za muziku
i pustio me samo kaze sto smo mi naprijed bili svezani, i kao da vratim to jer ce iduci put pisati kaznu....
:lol::lol::lol: legenda . .. kao meni prije nekoliko godina policajac zaustavio i trazi dokumente( tad sam imao juga zatamnjen zadnji box ) lola izvadi upaljac i lampicom svjetli i gleda ko je nazad u autu , jarani izasli napolje i sjeli na asfalt i crkavali od smjeha 10 minutaRS TURBO je napisao(la):oo zafalilo para u budzetu, poceli i mjeriti saru gume i dali su na prenjoj ili zadnjoj osovini iste gume dimenizije,proizvodjac i profil sare :lol: a mene kad god zaustave a ja vezan sa onim pojasom u tri tacke i ibrete se onaj jedan baterijom prati gdje ode nazad pojas :lol: