dane je napisao(la):Drug ja sam uradio sve komplet od inoxa samo sam prelaze morao stavit gumu a moze ti uradit bilo ko ko radi ograde od inoxa ima on i koljena i sve sti treba. pozz
zlajaaa je napisao(la):Ne možeš uradit sve od inoxa, opet ti trebaju gumena koljena
allem je napisao(la):dane je napisao(la):Drug ja sam uradio sve komplet od inoxa samo sam prelaze morao stavit gumu a moze ti uradit bilo ko ko radi ograde od inoxa ima on i koljena i sve sti treba. pozz
De reci gdje si radio, kod kojeg majstora, ako imas njegov mob da mi posaljes na PM, ja sam iz Sarajeva...
Pozzz
dali neko to zna ovdje raditi ili nekog za preporuciti ?
Nisam te razumeo,jer ako je gumeno tj silikonsko crevo ono se ubaci jer je savitjlivo u stacione one cevi veceg precnika, e sad kako izvesti to od inoxa ili aluminijuma nebitno(mada inox ima full sjaj)dal 2 dela variti na krajeve fabrickih creva pa sredinu sa selnama stegnuti i komadom starog creva ili?pa nije crijevo iz jednog dijela , moze se samo jedan dio zamjenit ?
ja sam na ARLu ono alu crijevo replicirao takodje aluminijskim samo veci fi i drzi bez ikakvih problema, izbacio brze spojnice i uzeo one selne iz kamionskog programa
poslikaj da vidim kako izgleda pa da te uputim da to sredis od aluminija ako ti inox nije prioritet..