corner light audi a6 c6

corner light audi a6 c6

Član
eh ovako mozel mi neko reci hocel na audi a6 2006 godina hocel moci raditi opcija corner light,neko mi kaze moze neko ne..pa sta vi mislite,mozel mi neko objasnit kako se ukljucuje preko vag com posto imam od druga dijgnostiku na koristenje..

Član
imam ja fabricke bi xenon svjetla..nemislim na pracenje farova u krivinama nego da se pale maglenke kad motam lijevo desno..

Član
znaces kad ga prekopcas na dijagnostiku to je minut posla,sad neznam kako audi ima to ali ja sam na pasatu to nasao u central electronik i imas one byte i listas,imaju neke veze cecm moduli koliko su byta pa nemoze u starijih godista ,najbolje da ga prekopcas pa ces vidjeti

Član
udjem ja central electronik a nece da mi pokazuje te bayte ovo je primjer skoda octavia kad udjem na coding uopste nece ovo da mi dodje kao na clipu

Član
na mom pasatu neradi jer je 2006 ,i imam cecm modul od 23 byta pa nemogu da ukljucim te opcije ono nadjem to sve i kliknem ali nema funkcije,mogao bih da zamjenem cecm modul sa 30 byta,pasati do 2007 nemaju taj modul od 30 byta tako sam cuo,jesi isao na long coding tamo bi trebalo biti opet neznam audi kako ima to,odi na ross-tech stranicu i vidi jel ima sta za audi

Član
i jos nesto,jel vag com original dijagnostika ili ove kopije sto gube licencu,jer ako nemas licence neces moci nista kodirati

Član
Kod mene audi 2005, ima coming leaving home opcija ali ne i da se maglenka pali u krivini, ne moze se ukljucit, probao sam vec

Član
eh evo sad ja bio kod ovog druga..kad naidje jedan elektricar iz kladnja usput nije imao kod sebe neku svoju dijagnostiku kad kaze mogu ti to ukljucit