Ja imam Citroen Xsaru 1,9 TDI, odlicno auto, odlican motor! Malo skuplji servis ali ipak treba racunati na to da je to Francuz....Djelove i servise treba iskljucivo nabavljati i raditi kod provjerenih i ovlastenih servisa i necete imati nikakivh problema, netreba dopustiti gomilanje kvarova na trapu jer se onda uhvatite za glavu koliko onih selena, guma, balans stangli i ostalog ima(kad sam to vidio skontao sam zasto su toliko udobni)! Redovno servisirati auto! Sto se tice C5 modela....Otac razmislja o kupovini c5 2,0 hdi iz 2001/2002 godine, koji mu se jako svidjeo(auto ima cudo opreme) jako puno prostora unutra i veeeliki prtljaznik! Nije nesto sa izgledom ali dig.klima, abs, esp, ebd, bez koza, grij,sjedala, senzori, bi-xenon, grijanje svih stakala, bord komp, udobnost, 12 zvucnika, doprinose da za tu cjenu zaboravite malo losiji izgled! Sto se tice novog C5, jedan lik je kupio 2,7 HDI V6 210 ks, i odusevljeni smo svi koji smo sjedili i vozili se s njim, izgled, oprema, motor, udobnost, prostornost, 250 kmh autoputem a osjecas se ko da ides 90 kmh...Stvarno odlican auto...Sve u svemu, moje licno misljenje je da je Citroen odlican auto, pogotovu ovi noviji! :icon_biggrin: