Član
Evo da predstavim jedan projekt a bilo ih je dosta postaviću kasnije i te slike,
radio sam i kompjutere i laptope,ovo je moj komp počeo sam ga davno
a kraja nikad nema,uvjek nešto mjenjam,staviću slike kako trenutno izgleda
prije je bio malo drugačiji nedavno sam promjenio konfiguraciju pa
sam sve ponovo složio,kućište je Enlight model 4107,kvalitetno je urađeno
ima debeo lim nigdje se ne uvija i veliko je odmah mi se svidjelo a spasio sam ga
da ne ode u željezo jedino mu je falila bočna stranica al sam uspio naći neku i
prilagoditi,sve što sam radio je uz minimalna ulaganja i sam sam sve radio,
potenciometre za ventilatore sam povadio iz starih zvučnika,ove ventilatore što
svjetle sam prepravljo jedan nije imao nikako led na sebi pa sam mu stavio prozirni propeler i led diode za auto,na drugom sam ih promjenio imao je neke bezveze
ja sam stavio plave i bijele,itd... U biti svaki dio je modifikovan,kućište ima odlično halđenje sve sam detaljno planirao i radio da svaka promjena ima neku svrhu...
Farbao sam samo unutrašnjost kućišta u mat crnu a vanjski dio sam uradio folijama,kombinacija crne i bjele,mrežicu za masku sam skinuo sa neke vitrine,
uglavnom dosta sam toga uradio da više ne nabrajam evo link sa slikama,
nadam se da nije problem što ću ovako postaviti,mislim da je preglednije da ne zatrpavam forum
SLIKE
:123:
radio sam i kompjutere i laptope,ovo je moj komp počeo sam ga davno
a kraja nikad nema,uvjek nešto mjenjam,staviću slike kako trenutno izgleda
prije je bio malo drugačiji nedavno sam promjenio konfiguraciju pa
sam sve ponovo složio,kućište je Enlight model 4107,kvalitetno je urađeno
ima debeo lim nigdje se ne uvija i veliko je odmah mi se svidjelo a spasio sam ga
da ne ode u željezo jedino mu je falila bočna stranica al sam uspio naći neku i
prilagoditi,sve što sam radio je uz minimalna ulaganja i sam sam sve radio,
potenciometre za ventilatore sam povadio iz starih zvučnika,ove ventilatore što
svjetle sam prepravljo jedan nije imao nikako led na sebi pa sam mu stavio prozirni propeler i led diode za auto,na drugom sam ih promjenio imao je neke bezveze
ja sam stavio plave i bijele,itd... U biti svaki dio je modifikovan,kućište ima odlično halđenje sve sam detaljno planirao i radio da svaka promjena ima neku svrhu...
Farbao sam samo unutrašnjost kućišta u mat crnu a vanjski dio sam uradio folijama,kombinacija crne i bjele,mrežicu za masku sam skinuo sa neke vitrine,
uglavnom dosta sam toga uradio da više ne nabrajam evo link sa slikama,
nadam se da nije problem što ću ovako postaviti,mislim da je preglednije da ne zatrpavam forum
SLIKE
:123: