sandy_mo je napisao(la):Fin BMW, samo mi se ne svidja sto si nazad ravnao mjesto za tablicu, daj jos informacija, koja je masina unutra, koja god, kakvi su planovi i td.
_Adyyy_ je napisao(la):Samo udri...kockicee!!!!
GolFanatiCars je napisao(la):Dobra kockica i dobra podloga
pravo lijep
Sretno u daljim radovima :icon_biggrin:
admir jahic je napisao(la):Vozio sam se jucer iza tebe ...jel tako negdje gore u travniku???
vidim poznat mi bmw,onda sam se sjetio da sam vozio za njim,heheh malo se i mi provozali na cevape u Travnik...aj kad budem opet javim se pa da pice pijemo u turbetu...Sahman_Turbe je napisao(la):admir jahic je napisao(la):Vozio sam se jucer iza tebe ...jel tako negdje gore u travniku???
Aaa jesi jarane to mi je od druga auto on me pred kucu dovuku a ti si za nama isao fin ti je golf
admir jahic je napisao(la):vidim poznat mi bmw,onda sam se sjetio da sam vozio za njim,heheh malo se i mi provozali na cevape u Travnik...aj kad budem opet javim se pa da pice pijemo u turbetu...Sahman_Turbe je napisao(la):admir jahic je napisao(la):Vozio sam se jucer iza tebe ...jel tako negdje gore u travniku???
Aaa jesi jarane to mi je od druga auto on me pred kucu dovuku a ti si za nama isao fin ti je golf
Sahman_Turbe je napisao(la):admir jahic je napisao(la):vidim poznat mi bmw,onda sam se sjetio da sam vozio za njim,heheh malo se i mi provozali na cevape u Travnik...aj kad budem opet javim se pa da pice pijemo u turbetu...Sahman_Turbe je napisao(la):admir jahic je napisao(la):Vozio sam se jucer iza tebe ...jel tako negdje gore u travniku???
hehe nije problem javi kad budes dolazio