blokira zadnji lijevi tocak /fiat stilo/

blokira zadnji lijevi tocak /fiat stilo/

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
fiat stilo 2003 godiste.
u voznji kad volan stoji pravo cuje se pistanje pozadi u zadnjim tockovima,kad rucnu dignem na prvi zub prestane pistanje ili ako malo stisnem noznu kocnicu, ili ako skrecem u krivinu nebitno lijevo il desno takodje prestaje pistanje.
nakon voznje od cca 20 km zadnji lijevi tocak je vrel,toliko da ne mozes drzat prst na felgi,ostali tockovi su hladni

ABS sistem kocenja radi, pozadi su diskovi

sta moze bit problem i kako da ga rijesim sam,bez servisa,j er u njemackoj sam :icon_biggrin:

Član
cilindar kocioni na tome disku, pogledaj da nije zalijepio ili njegove vodjice da nisu zaprljane pa ne odvoji skorz plocicu kad pustis kocnicu ;)

Član
sve su ti rekli probaj tako na 1 zubu voziti pa vidi dali se grije;) ne vraca ti kljesta digni na dizalicu pa promotri situaciju;)

Član
dizao sam auto na dizalicu, kad je dignuto tocak se malo teze okrece,kad stisnem kocnicu ili potegnem rucnu zablokira skroz sto je naravno uredu,al kad pustim to sve tocak se ponovo malo teze okrece.
i da napomenem,disk plocice i diskovi su skoro pa novi :icon_smile:

sigurno su ti stavljene deblje disk plocice nego sto bi trebale da budu i cilindri ne mogu dalje da se vrate tj.uvuku u kuciste skini kupi drugi set plocica i zamijeni ja u to sumnjam 100% jer sam i ja tako jednom fulo stavio sebi plocice od obicnih diskova na ventilirajuce jedva ih namontirao ali nije bilo toliko puno odpora kad sam ih namontirao vec nakon par dana pojavi se piskanje a kasnije pocelo grijat felge ;)

Član
ernadhusic je napisao(la):
sigurno su ti stavljene deblje disk plocice nego sto bi trebale da budu i cilindri ne mogu dalje da se vrate tj.uvuku u kuciste skini kupi drugi set plocica i zamijeni ja u to sumnjam 100% jer sam i ja tako jednom fulo stavio sebi plocice od obicnih diskova na ventilirajuce jedva ih namontirao ali nije bilo toliko puno odpora kad sam ih namontirao vec nakon par dana pojavi se piskanje a kasnije pocelo grijat felge ;)

ma nebi ja to kupovao,nek onda pisti nek se potrose do normalne granice

Član
netko ti nije vratio cilindar kako treba desava se na stilu jer su zadnji cilindri osjetljivi i one gumice neznam dali je podmazao.plocice su ti 95% ok tj za taj motor to je bas tesko pogrijesiti i javljalo bi se i na drugom tocku da je do njih probaj malo podmazati ;)
Mislim da to nije dobro uradjeno:cool:

Član
sutra cu opet dignut auto i odvrnut sve,najgore mi je sto sam u njemackoj,trebam s ovim autom 1300 kilometara prec,a da idem u servis za dobar dan ce mi uzet 20 eura

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.